Få forsvarspillere for FFK

FFK må klare seg uten to viktige spillere i neste seriekamp.

Røde Gashi

Røde Gashi: Her får Ardian Gashi marsjordre etter å ha kjeftet på seg to gule kort. FFK tapte 0-2 i bortekampen mot Molde.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Vidar Martinsen og Ardian Gashi ble begge utvist i gårsdagens kamp mot Molde og får karantene i neste kamp.

Les også: FFK ydmyket av Molde

Slik var kampen: Molde - FFK minutt for minutt

- Overreagerte

Et drøyt kvarter før slutt serverte Vidar Martinsen Molde seieren på et sølvfat, da han stoppet ballen med en utstrakt hånd og ga vertene straffespark.

Kortet og scoringen hadde en smittsom effekt på hissige Ardian Gashi. Kun fem minutter senere klarte han å prate på seg to gule kort på rappen.

Dermed var ydmykelsen total og tapet et faktum for Fredrikstad, som nå har blandet seg inn i bunnstriden i eliteserien.

- Vidar kjente en refleks, og der er det lite han kan gjøre. Gashi overreagerte nok noe, men det vet han selv, sier trener Tom Freddy Aune til NRK.

- Skal klare poeng mot Lyn

FFK sliter i bunnen av tabellen, og bør ta poeng i onsdagens kamp mot Lyn. Gashi tror ikke det blir noe problem selv om han selv ikke får spille.

- Det er på hjemmebane, og siste kamp før serien snur. Vi skal klare det bra. Håper jeg, i hvert fall. Jeg krysser fingrene.

Trener Tom Freddy Aune fikk en tøff start i Molde etter Anders Grönhagens sykmelding forrige uke.

- Vi får grine litt i dag, og riste dette av oss. De to neste kampene på hjemmebane blir veldig viktige, sier han.

Fredrikstad-treneren medgir at han ikke akkurat har flust av forsvarsspillere å velge mellom nå som både Vidar Martinsen og Ardian Gashi må sone for røde kort.

- Men total krise er det ikke i Fredrikstad. Vi må bare begynne å vinne fotballkamper igjen, så går nok dette bra, sa Aune etter kampen.