NRK Meny

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet søker vitner etter at en person skal ha blitt overkjørt av en personbil i Halden natt til søndag. Ulykken skal ha skjedd i krysset Georg Feyds gate og Bjerkelundsveien i Tistedalen. Politiet er kjent med at det var flere mindreårige personer i nærheten, og tror at noen kan ha observert hendelsen eller har annen informasjon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.