NRK Meny
Normal

Etterlyser bilfører etter påkjørsel

Lensmannen i Rakkestad etterlyser føreren av en bil, etter at en tenåringsjente ble påkjørt i et gangfelt i Rakkestad sentrum søndag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

– Trafikkuhellet skjedde ved halv seks-tiden søndag ettermiddag, forteller politiførstebetjent Nils Lund ved Rakkestad lensmannskontor. – Det var en jente i tenårene som ble påkjørt i et gangfelt i Storgata i Rakkestad sentrum.

Dro på legevakta senere på kvelden

Jenta ble påført lettere skader i forbindelse med ulykken.

– Først senere på kvelden følte hun såpass ubehag at hun oppsøkte legevakten. Det var da politiet ble oppmerksom på hva som hadde skjedd, sier Lund.

Lensmannen har fått opplysninger om at det var en Ford Focus av eldre modell som kjørte på jenta. Det skal ha vært en eldre mann som kjørte bilen.

Ber føreren av Forden melde seg

– Vedkommende stoppet etter uhellet, men gikk ikke ut av bilen før han kjørte videre, ifølge de forklaringene vi har fått så langt, sier Lund.

Politiførstebetjenten ber føreren av denne Forden ta kontakt med lensmannskontoret. Politiet er også interessert i å komme i kontakt med flere vitner til ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hund påkjørt av tog

    En hund, trolig en jakthund, er påkjørt av toget mellom Spydeberg og Askim. Politiet melder at de tar hunden med til veterinær for å sjekke om den er chippet.

  • Råkjører mistet førerkortet

    En 19 år gammel bilfører ble fratatt førerkort på E6 ved Sollie, melder politiet. Farten ble målt til 145 km/t i 100-sonen.