NRK Meny
Normal

Etterlengtet Stjernen-seier

Etter å ha tapt de to seneste kampene mot Furuset, slo Stjernen kraftig tilbake i torsdagens kamp.

Stjernen-spillere jubler
Foto: Heiko Junge, Junge, Heiko

Lite har gått Stjernens vei hittil denne sesongen. Og før kampen mot Furuset viste trener Ørjan Løvdal spillerne hvem som er sjefen.   Kanskje var det dette som ga resultater - Stjernen vant i hvert fall kampen oppskriftsmessig 7-4.

Blomquist og Rylander på tribunen

Ørjan Løvdal har tydelig vist sin misnøye med det han kaller unødvendige utvisninger. Og det fikk Henrik Blomquist og Peter Rylander virkelig erfare i kveld. De to Stjernen-spillerne ble henvist til tribunen før Fredrikstad-klubbens møte med Furuset.

De røde stilte også uten Trond Magnussen, Ole Morten Magnussen og Matias Gundersen.

Tap for Comet

Men alt var ikke rosenrødt for Stjernen i torsdagens kamp. Både Kenneth Bedsvåg og Bobbie Hagelin måtte bringes til sykehus for det som trolig er en hjernerystelse for begge to. 

Stjernens mål ble scoret av Davis Hnat (2), Ondrej Steiner, Bobbie Hagelin, Mike Burman, Magnus Selvaag og Juha Viinikainen.

Comet gikk derimot på en smell i Rogaland. Stavanger, som av mange er regnet som gullfavoritt,  vant kampen 5-2. Comets mål ble scoret av Johan Tellström og Christian Saxrud.

Kveldens resultater:

Trondheim - Frisk Asker 7 - 5
Furuset - Stjernen 4 - 7
Stavanger - Comet 5 - 2
Lillehammer - Storhamar 3-4 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Grovt hærverk i Moss

    Omtrent tretti lyssøyler har blitt veltet og ødelagt langs bryggepromenaden i Moss i natt. Det skriver Moss Avis. Politiet har gjort undersøkelser og det er oppretta sak, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisa, som også skriver at Hafslund er varsla slik at man kan få tatt strømmen på søylene.

  • – Bør ikke bosette flere

    Rådmannen i Sarpsborg mener kommunen ikke har kapasitet til å bosette flere flyktninger i år, enn de 45 som allerede er vedtatt. Kommunen er bedt om ta imot ti til, men rådmannen sier de ikke har mulighet til å hjelpe dem som kan ha behov for spesiell helsehjelp. Saken skal behandles politisk i slutten av august.