NRK Meny
Normal

Etterlengtet Stjernen-seier

Etter å ha tapt de to seneste kampene mot Furuset, slo Stjernen kraftig tilbake i torsdagens kamp.

Stjernen-spillere jubler
Foto: Heiko Junge, Junge, Heiko

Lite har gått Stjernens vei hittil denne sesongen. Og før kampen mot Furuset viste trener Ørjan Løvdal spillerne hvem som er sjefen.   Kanskje var det dette som ga resultater - Stjernen vant i hvert fall kampen oppskriftsmessig 7-4.

Blomquist og Rylander på tribunen

Ørjan Løvdal har tydelig vist sin misnøye med det han kaller unødvendige utvisninger. Og det fikk Henrik Blomquist og Peter Rylander virkelig erfare i kveld. De to Stjernen-spillerne ble henvist til tribunen før Fredrikstad-klubbens møte med Furuset.

De røde stilte også uten Trond Magnussen, Ole Morten Magnussen og Matias Gundersen.

Tap for Comet

Men alt var ikke rosenrødt for Stjernen i torsdagens kamp. Både Kenneth Bedsvåg og Bobbie Hagelin måtte bringes til sykehus for det som trolig er en hjernerystelse for begge to. 

Stjernens mål ble scoret av Davis Hnat (2), Ondrej Steiner, Bobbie Hagelin, Mike Burman, Magnus Selvaag og Juha Viinikainen.

Comet gikk derimot på en smell i Rogaland. Stavanger, som av mange er regnet som gullfavoritt,  vant kampen 5-2. Comets mål ble scoret av Johan Tellström og Christian Saxrud.

Kveldens resultater:

Trondheim - Frisk Asker 7 - 5
Furuset - Stjernen 4 - 7
Stavanger - Comet 5 - 2
Lillehammer - Storhamar 3-4 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vestby-pasienter til Kalnes

    Styret i Sykehuset Østfold har i dag konkludert med at sykehuset er i stand til å ta imot pasienter fra Vestby. Styret ønsket en gjennomgang av hvordan sykehuset skal håndtere blant annet bemanning og korridorpasienter før Vestby-pasientene kommer.

    Sykehuset Kalnes
    Foto: Tor-René Stryger / NRK
  • Se 20:55-nyhetene her

    Martin Tangen-Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold klokken 20:55.