NRK Meny
Normal

Voldssiktet etterforskes for samboervold

Den varetektsfengslede 52 år gamle polakken i Sarpsborg som er siktet for grov vold, etterforskes også for vold mot sin samboer.

Knivstikking i Sarpsborg

Hovedmistenkte for den grove volden i Sarpsborg sist lørdag er anmeldt flere ganger for vold mot sin samboer, oplyser politiet i dag.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Politiet har mottatt flere anmeldelser for vold mot en kvinne, opplyser krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg.

Mannen ble i går varetektsfengslet i to uker med full mediekontroll for voldsepisoden sist lørdag. Han er siktet for grov vold mot en annen polakk, en mann i 40-årene, som fremdeles ligger med kritiske hodeskader på Oslo Universitetssykehus.

Nekter straffskyld

52-åringen har siden starten av avhørene nektet straffskyld, og har ifølge sine forsvarere hevdet at det var han som ble angrepet. Advokatfullmektig Thomas Andrews sa i forbindelse med gårsdagens fengslingsmøte at mannen har skader på kroppen som samsvarer med hans forklaring. Ifølge politiet har de to siktede forklart seg svært forskjellig om det som skjedde.

Den andre siktede skal i fengslingsmøte i formiddag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bilbrann slukket

    Bilen som brant i Kasbuveien på Ørje er slukket, melder politiet. Ingen er skadet som følge av brannen. Bilen står ikke til hinder, men blir hentet av bilberger da den ikke er kjørbar. Politiet oppretter sak.

  • Varetektsfengslet i to uker

    En mann i 40-årene er varetektsfengslet i to uker siktet for grovt skadeverk i forbindelse med husbrannen i Mysen. Åtte personer måtte evakueres da bygården brant natt til i går. Mysen-mannen er varetektsfengslet med brev- og besøkskontroll.