Tror obduksjonsrapport kan gi svar

En 50 år gammel mann ble tirsdag kveld funnet død i en leilighet på Mysen i Eidsberg kommune i Østfold. Politiet opplyser at de ikke utelukker at mannen er drept.

Politiet kaller dødsfallet for mistenkelig

En mann ble funnet død i Mysen. Video: Daniel Laabak / tipser.no

Politiets kriminalteknikere har jobbet på åstedet i løpet av natt til onsdag, og det har også blitt gjennomført flere vitneavhør.

– Nå avventer vi obduksjonsrapporten som vi håper vi får i løpet av dagen, sier politioverbetjent Rune Isaksen til NRK.no.

Sperret området

Mistenkelig dødsfall på Mysen

Mannen ble funnet ved 18-tiden. Politiet ble tilkalt da bekjente av den avdøde mannen ikke fikk kontakt med ham.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

Politiet har sperret av et område på boligfeltet der rekkehusleiligheten ligger. Inngangspartiet til rekkehuset er delvis tildekket med presenning.

– Omstendigheter på funnstedet gjør at politiet har igangsatt teknisk og taktisk etterforskning for å avklare om det er en straffbar handling som har forårsaket dødsfallet, opplyser Isaksen.

Politiet rykket ut til leiligheten rundt klokken 18 tirsdag ettermiddag etter melding om at det ikke var oppnådd kontakt med med 50 år gamle mannen. Da de ankom stedet fant de mannen død inne i leiligheten.

Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

– Det er ingen vitner til selve dødsfallet, og da er det normalt at politiet undersøker dette for å bringe klarhet i det, sier Isaksen.

Han forteller at politiet ikke vil ha ytterligere opplysninger å gi før resultatet av obduksjonen foreligger.