NRK Meny

Et års fengsel for trusler

En mann i slutten av 40-årene er i Fredrikstad tingrett dømt til fengsel i ett år for blant annet trusler mot flere ansatte i Nav Fredrikstad, Fredrikstad kommune og politiet. Mannen er blant annet dømt for å ha truet politijurister som har arbeidet med saker mot ham. 10 måneder av straffen er allerede sonet i varetekt, resten av dommen er gjort betinget med en prøvetid på tre år.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å skalle ned vakt

    Politiet rykket ut til to voldshendelser i Moss sentrum i natt. En gjest på et utested i Storgata har forsøkt å skalle ned en ordensvakt på stedet, og ble innbrakt til arresten. En time senere fikk de en melding om to som sloss på et utested i Storgata, og politiet opplyser på Twitter at de bortviste begge slåsskjempene fra stedet.

  • Pizza fylte huset med røyk

    Søndag morgen rykket politiet ut etter at de fikk melding fra nabo om en brannalarm fra en annen bolig. Da politiet fikk tatt seg inn i huset som var røykfylt måtte de vekke en beboer som sov. De fant også en godt svidd pizza i en komfyr. Både beboerne og politifolkene fikk i seg litt røyk og ble sjekket av ambulansefolkene på stedet.