Erre herre er party?

Åtteåringen Ludvig Antonio sjarmerer alle med sin oppladning til tredje bursdagsselskap på en og samme dag.

Åtte år gamle Ludvig Antonio sjamerer på bursdagen sin

Det er januar og tre kamerater skal feire bursdagen sin i tre forskjellige selskaper på en og samme dag og åtte år gamle Ludvig Antonio Jacobsen i Fredrikstad skal i dem alle tre.

Han er en vandrende rytmeboks med mye humor.

Truls-petter Matteo Antonio Jacobsen

Etter to bursdagsselskaper, er det klart for bursdagsball på klubbhuset i nabolaget.

Men Ludvig er litt lei og litt sliten. Dermed begynner han å fortelle pappa at han kunne ønske det finnes en partysekk. I den sekken kan han ha alt fra musikk til armer som serverer peanøtter.

Full av liv og røre

Han får på seg slipset og blaseren, og så er han i gang.

– Han begynte å bli litt demotivert for busdag nummer tre og begynner å fortelle om partysekken og det strømmer ut. Jeg trykker på filming, forteller pappa
Truls-Petter Jacobsen.

Ludvig Antonio er nemlig ofte full av liv og røre og bursdagen er absolutt intet unntak. Denne gang fikk derimot pappa tatt sønnen på kornet og filmet sønnens show.

– Jeg satt på en liten beat, men ingenting er regissert eller planlagt. Det er sånn han er, sier han lattermildt.

Han forteller at sønnen klør i fingrende etter å opptre og er litt preget av å ha sett klassikere som Fleksnes og Olsenbanden sammen med pappa.

– Jeg må nok ta skylden for å dratt han med der, ja og at det kommer litt voksne uttrykk, ler han.

Pappa lastet opp videoen på Facebook for en uke siden og allerede har den over fire tusen likes og er delt mange ganger. En respons han ikke var forberedt på.

– Jeg er glad for at det er en positiv greie. Nå fikk vi virkelig kjenne på de mekanismene som sosiale medier gir. Plutselig var det totusen likes etter kort tid. Vi har et ansvar som foreldre og legger vanligvis ikke ut så mye ut av barna, men denne la vi ut, forteller han.

– Ikke så lett å være streng

All interessen rundt Ludvig Antonio har foreldrene tonet litt ned.

– Vi har ikke fyret opp under dette, men nå er den ute. Vi har ikke fortalt han at det har vært stor interesse for videoen, forteller han.

Ludvig Antonio er en allsidig gutt i tillegg til å lage skikkelig show i stua hjemme i Fredrikstad. Han trakterer både trommer og gitar.

– Det er ikke alltid så lett å være streng mot han, for han er en vandrende rytmeboks med mye humor. Jeg kjenner meg godt igjen i den humoren, så må nok ta litt av ansvaret der, sier pappa lattermild.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slurver med bilbelte

    14 personer fikk beltegebyr under Statens vegvesens kontroller i Sarpsborg i dag. I tillegg ble et kjøretøy avskilta og 8 fikk mangellapp. Totalt ble 872 kjøretøy observert.

  • Handlingsplan mot villsvin

    Neste år kommer det en handlingsplan for å ta tak i det voksende villsvinproblemet i Østfold. Det sa klima- og miljøvernminister Ola Elvestuen på dagens møte med bønder i Halden. De ber om at Viltlovens restriksjoner på nattjakt blir fjernet, og at det blir forbudt å fôre opp villsvin. Statsråd Elvestuen sier at det kommer en handlingsplan, men han har ingen detaljer nå.