NRK Meny
Normal

– Kommer mange spillere på prøve

I dag har Fredrikstad fotballklubb to spillere på prøve. Trener Arne Erlandsen varsler at flere vil komme etter.

Prøvespillere på FFK-trening

Med flere spillere ute med langtidsskader, tvinger det seg nesten frem at klubben må hente inn flere. Blant annet er keeper Jon Masalin ute for resten av sesongen, derfor var også keeper Mory Diaw (21) med på trening.

Spilleren har seks sesonger bak seg i Paris St. German, men har lite med spilletid å se tilbake på.

– Nei, altså, det er jo en keeper, men vi har også en spiss her. Nå er vi inne i en periode hvor overgangsvinduet åpner og det kommer til å bli mange prøvespillere her fremover, sier trener Arne Erlandsen som ikke gir noen signaler på om de som er på prøve nå er aktuelle for videre spill i FFK-drakta.

Keeper som trenger spilletid

Mory Diaw ønsket ikke å stille tilintervju, men hans agent opplyser at keeperen har noen få innhopp i treningskamper for det franske laget, samt at han har sittet på benken i noen kamper.

– Det var jeg som overtalte ham til å forsøke seg i Norge. Han er i en alder hvor han trenger spilletid og Fredrikstad trenger en keeper, sier agenten til NRK.no.

Etter tolv serierunder i førstedivisjon ligger FFK nest sist på tabellen. Laget har kun én seier og har plukket ni poeng så langt. Og til tross for at klubben har flere spillere ute med skade, mener treneren at behovet for nye spillere er prekært.

– Vi har mer enn nok folk i stallen, selv om Christian og Simen er langtidsskadet. Vi vil alltid stille med elleve mann, så vi er godt forspent. Men vi ønsker hele tiden å utvikle og forsterke vår egen tropp. Slik er det i fotball - det er en kontinuerlig prosess gjennom hele sesongen at spillere kommer og spillere går, sier han.

Kommer du til å forsterke stallen?

– Det kommer helt sikkert til å bli noen forandringer, det skjer alltid i et sommervindu. Men hva som skjer, det får vi se i tiden som kommer.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.