NRK Meny
Normal

Erlandsen gir seg som trener i Moss FK

Arne Erlandsen og klubben er enige om å avslutte samarbeidet.

Arne Erlandsen

Arne Erlandsen har trent Moss FK siden juli i fjor.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

– Jeg trener ikke Moss neste år, sier Arne Erlandsen til Moss Avis.

Erlandsen ble hentet til Moss FK i juli i fjor da styret besluttet å avslutte kontrakten med daværende hovedtrener Michael Frank med umiddelbar virkning.

Årsaken var klubbens svake tabellposisjon, og den overhengende faren for nedrykk.

– Jeg ble hentet for å redde klubben fra nedrykk i fjor, og greide det. Og i år har vi etablert oss som et av de beste lagene i 2. divisjon, så jobben er jeg fornøyd med, sier Erlandsen til avisa.

Han fortsetter i klubben ut sesongen.

Arne Erlandsen har tidligere trent Lillestrøm, HamKam og senest Ull/Kisa i Norge. I tillegg har han trent den svenske klubben IFK Göteborg, og tok seriesølv i Allsvenskan i 2005.

Klubben takker Erlandsen for den jobben han har gjort.

– Moss Fotballklubb vurderer jobben som Arne Erlandsen har gjort som fantastisk med å komme inn med klar og tydelig stemme og krav til alle. Dette var helt etter intensjonen ved kontraktsinngåelsen, sier leder i Moss Fotballklubb Thomas Thorkildsen i en pressemelding.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Billigere å handle i Sverige

    Endringer i kronekursen har gjort det betydelig billigere å handle i Sverige de siste månedene, skriver E24.

    – Det er 5–6 prosent rabatt på valutakursen siden nyttår i tillegg til allerede lave priser. Nå blir det ekstra mye å spare på grensehandel og Sverige-turen, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 til nettstedet.

  • Sarpsborg innebandy-kvinner ute

    Sarpsborg tapte to kamper og spilte en uavgjort i helgens NM-sluttspill i innebandy. Dermed går de ikke til NM-semifinalen.