NRK Meny

Erkjente skyld vådeskudd

Jegeren, som skjøt en mann som satt på toalettet, erkjente straffskyld da saken mot ham startet i Fredrikstad tingrett i dag. Tiltalte var med i et lag av elgjegere på Hvaler- og skjøt mot en elgkalv. Ifølge tiltalen hadde han ikke forsikret seg om at bakgrunnen var sikker. Skuddet gikk gjennom en hyttevegg og traff hytteeieren, som var på toalettet. Mannen i 70-årene fikk skader i maven og har hatt men etter ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NAV-brukere må vente i gågata

    NAV-kontoret i Sarpsborg får kritikk av brukerne for at de må stå ute i gågata og vente på å bli sluppet inn av sin saksbehandler, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Mange føler at de nærmest blir satt i en gapestokk når de står utenfor NAV-kontoret og venter. NAV-lederen sier det vil bli endringer, men først fra nyttår.

  • Hentet penger i Norge

    En polakk ble stanset på vei ut av Norge på Svinesund tidligere denne uka, og da fant tollerne 90.000 norske kroner i bilen. Mannen ville ikke gi noen forklaring på hvor pengene kom fra, så de ble beslaglagt. Mannen ble også kontrollert da ha kom til Norge tidligere samme dag. Da fant tollerne ikke noe av interesse.