NRK Meny
Normal

Nekter skyld for påkjørsel av nabogutt

En 71-årig bilfører, som er tiltalt for å ha kjørt på en tre år gammel nabogutt i fjor, erkjente ikke straffskyld i Fredrikstad tingrett i dag.

Fredrikstad tingrett

En 71 år gammel mann møter i retten i dag, tiltalt for å ha kjørt på en treårig nabogutt.

Foto: Rune Fredriksen/NRK

I midten av april i fjor ble en da tre år gammel gutt påkjørt mens han syklet i gaten der han bor på Lisleby. Treåringen brakk benet i forbindelse med ulykken. Sjåføren som kjørte på treåringen, stanset ikke etter ulykken.

Etter ulykken ble det tatt ut tiltale mot en 71-årig nabo. Han er tiltalt for brudd på veitrafikkloven: Både for å ha vært uaktsom slik at det oppstod en ulykke og for å ha forlatt ulykkesstedet uten å stanse og hjelpe den skadde eller varsle politiet om en ulykke med personskade.

71-åringen møtte for tingretten i Fredrikstad i dag. Da rettssaken startet i formiddag erkjente mannen seg ikke skyldig etter tiltalen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i pipe i Fredrikstad

    Det brenner i en pipe på Ørmenveien i Fredrikstad. Brannvesenet er på vei til stedet, melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter.

  • Nytt navn på storkommune klart

    Den nye kommunen i indre Østfold skal hete «Indre Østfold.» Det er kommunalminister Jan Tore Sanner som presenterte det nye navnet på møte for fellesnemnda til storkommunen i dag.

    JAN TORE SANNER
    Foto: ANNE OGNEDAL / NRK