NRK Meny
Normal

Ennå ikke lønn i Moss

Det kan drøye til over helgen før spillere og ansatte i Moss Fotballkubb før lønning.

Styreleder i Moss FK Jan Andre Solvang

- Om vi ikke finner en løsning fredag, må vi jobbe gjennom helgen for å skaffe penger til spillerlønn, sier styreleder i MFK, Jan Andre Solvang.

Foto: Øystein Wolf / NRK

Moss Fotballklubb har fremdeles ikke klart å finne penger til å betale lønn til sine spillere og ansatte.

- Jobber hardt time for time

Etter planen skulle lønningene ha vært utbetalt torsdag.

Styreleder Jan Andre Solvang sier at det jobbes for fullt med å finne en løsning fredag, men erkjenner at det kan drøye til over helgen før det blir lønnsutbetalinger i klubben.

- Akkurat nå har vi fremdeles ingen løsning på plass for lønningene, men vi jobber hardt time for time og håper at vi skal få til en løsning i løpet av dagen, sier Solvang.

Hva om det ikke blir en løsning fredag?

- Vi må da bare fortsette å jobbe hardt for å prøve å få løst den situasjonen vi er i, så det betyr nok at vi må ta helgen til hjelp og jobbe frem en løsning så fort som mulig, sier Solvang.

Mens spillere og ansatte venter på lønn, får MFK refs av spillernes egen fagforening , NISO, for ikke å sikre lønningene til sine ansatte.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Storseier for 08

    Dagens treningskamp mellom Sarpsborg 08 og FFK endte til slutt 4–0 til hjemmelaget. Kristoffer Normann Hansen, Rashad Muhammed, Ismaël Coulibaly og Gaute Vetti stod for skåringene.

  • Stoppet manipulert smuglerbil

    Tollerne på Ørje har holdt tilbake en smuglerbil etter en rutinekontroll i går ettermiddag. Bilen var lastet med nesten 1500 liter øl og 228 liter brennevin, og hadde et modifisert fjæringssystem, opplyser Tolletaten. To polakker kjørte bilen og saken er nå oversendt politiet.