NRK Meny
Normal

En til sykehus etter kollisjon

Føreren av en personbil ble kjørt til sykehuset i Fredrikstad etter en front mot front-kollisjon ved Skjærviken i Fredrikstad i ettermiddag.

Trafikkulykke Skjærviken

To biler kolliderte front mot front på riksvei 110 ved Skjærviken i Fredrikstad.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Ulykken skjedde på riksvei 110 litt etter klokken halv fem i ettermiddag. Veien ble helt stengt etter ulykken. Veien var stengt en drøy times tid.

– Ifølge vitner på stedet kom den ene bilen over i motsatt kjørebane, sier operasjonsleder Atle Vesttorp i Østfold politidistrikt.

Airbagene ble utløst i begge bilene.

– Bilførerne ble ikke alvorlig skadet så vidt vi vet, men den ene ble fraktet til akuttmottaket på sykehuset i Fredrikstad for nærmere undersøkelse, forteller Vesttorp.

Begge bilførerne er østfoldinger, den ene i 80-årene og den andre i 70 – årene.

Kollisjon på RV 110 ved Skjærviken i Fredrikstad

Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til ulykkesstedet.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vestby-pasienter kan gi problemer

    Når innbyggerne i Vestby i mai overføres til Sykehuset Østfold, kan det gi økt antall pasienter på korridor og en opphopning av pasienter i akuttmottak. Det kommer fram i sykehusets risikovurdering for mottak av Vestbypasienter.

    Korridorpasienter på Sykehuset Østfold
    Foto: Sykehuset Østfold
  • Tiltalt for drapsforsøk

    En 27 år gammel mann er tiltalt for å ha prøvd å drepe en annen mann med kniv eller øks i Sarpsborg i mai 2016, skriver VG. Ifølge tiltalen ble han overmannet av andre personer før han kunne gjennomføre drapet.