NRK Meny
Normal

En rekke tyverier i Østfold

Politiet i Østfold har fått melding om en rekke innbrudd og tyverier i dag. I Rakkestad er en jaktrifle stjålet fra en bil.

Politi

Politiet har fått en rekke meldinger om innbrudd og tyverier.

Foto: Tore Ellingseter

En eller annen gang i løpet av den siste uka har tyver brutt seg inn i en garasje i Blomsterkroken i Moss. En snøfreser er stjålet fra garasjen.

Ytterdøren på en bolig i Dragkistelia i Moss er brutt opp. Fra boligen er det stjålet en veske og i den vesken lå det en lommebok.

Tømte fryseboksen

Det har vært innbrudd i en bolig i Svinndal i Våler. I kjelleren på huset stod det en fryseboks, og den har tyvene tømt.

Politiet har fått melding om innbrudd i en bil i Rakkestad. Fra denne bilen er det stjålet en jaktrifle. Sak vil bli opprettet.

I Spydeberg ble to personer tatt på fersk gjerning i forbindelse med tyveri av dekk. De to ble avslørt av en ansatt på stedet, og er tatt hånd om av politiet.

Våtdrakt og lanterne

En våtdrakt og en lanterne til en båt er stjålet fra en bolig i Glemmengata i Fredrikstad. Anmeldelse i saken er ventet på mandag.

I Spinnerikroken på Østsiden i Fredrikstad er en bod blitt brutt opp. To sykler er stjålet fra boden.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vannlekkasje funnet i Hobøl

    Lekkasjen på hovedvannledningen i Hobøl er funnet og det er bare noen få husstander som ikke har vann. Det sier Christine Strømsæther, daglig leder ved Hobøl vannverk SA. På morgenen i dag var store deler av nordre Hobøl uten vann.

  • Folk i Hobøl uten vann

    Det er brudd på en hovedvannledning i Hobøl. Det innebærer at store deler av nordre Hobøl er uten vann. Kommunen jobber med å finne bruddstedet.

    – Hvis noen oppdager vann fra bakken, så ring oss så fort dere kan. Lekkasjen påvirker mange så vi har et stort område å lete etter lekkasjen på, skriver vannverket på Facebook og beklager ulempene.