Hoppet ut av vindu for å redde seg fra brann

Én person ble skadet i en boligbrann i Kurefjordveien i Rygge.

Boligbrann i Rygge

Alle nødetatene rykket ut til boligbrannen i ettermiddag.

Foto: Victoria Ose/NRK

Alle nødetatene rykket ut til boligbrannen som ble meldt like etter klokken 14. Ifølge vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst brant det i en mindre bolig eller en hytte.

Det skal være to personer som er registrert på adressen, men ifølge politiet skal kun en av dem ha vært hjemme da brannen brøt ut.

– En person hadde kommet seg ut og fikk varslet nødetatene. Denne personen var alene i boligen, og hadde kommet seg ut ved å knuse en rute og hoppe ut, forteller politiets innsatsleder Ole Juelsen.

Vedkommende ble tatt med til sykehuset i Fredrikstad med mulige bruddskader etter å ha hoppet ut av huset. Personen pådro seg også noen kuttskader etter å ha knust ruta.

Klokken 14.25 fortalte politiets operasjonsleder på Twitter at brannen var slukket. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

– Det er noe vi vil etterforske videre, og se om vi kan komme til en løsning på. Det er ikke store brannskadene på huset, men det er mye sot. Det er derfor litt vanskelig å si hvor alvorlig det er med tanke på verdier. Åstedet er sperret for videre etterforskning, sier Juelsen.

Se video:

Brann på Larkollen i Rygge

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 12-åringer slo til 13-åring

    Kommune og skole skal følge opp episoden der en gjeng med 12-åringer plaget og slo til en 13-åring på fotballbanen i Spydeberg søndag. – I slike saker pleier vi å snakke med partene og få dem til å forstå at slik oppførsel ikke er greit, sier forebyggingsleder Espen Valsgård ved Indre Østfold politistasjon til Smaalenenes Avis.

  • Ingen tog mellom Mysen og Rakkestad

    Østfoldbanen Østre Linje er fortsatt stengt for togtrafikk Mysen-Rakkestad etter jordras. Du må regne med innstillinger og forsinkelser. Bane NOR kommer med en ny oppdatering onsdag. Sjekk NSBs app og nettside for alternativ transport.

    Toglinje
    Foto: Odd Skjerdal / NRK