NRK Meny
Normal

Hoppet ut av vindu for å redde seg fra brann

Én person ble skadet i en boligbrann i Kurefjordveien i Rygge.

Boligbrann i Rygge

Alle nødetatene rykket ut til boligbrannen i ettermiddag.

Foto: Victoria Ose/NRK

Alle nødetatene rykket ut til boligbrannen som ble meldt like etter klokken 14. Ifølge vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst brant det i en mindre bolig eller en hytte.

Det skal være to personer som er registrert på adressen, men ifølge politiet skal kun en av dem ha vært hjemme da brannen brøt ut.

– En person hadde kommet seg ut og fikk varslet nødetatene. Denne personen var alene i boligen, og hadde kommet seg ut ved å knuse en rute og hoppe ut, forteller politiets innsatsleder Ole Juelsen.

Vedkommende ble tatt med til sykehuset i Fredrikstad med mulige bruddskader etter å ha hoppet ut av huset. Personen pådro seg også noen kuttskader etter å ha knust ruta.

Klokken 14.25 fortalte politiets operasjonsleder på Twitter at brannen var slukket. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

– Det er noe vi vil etterforske videre, og se om vi kan komme til en løsning på. Det er ikke store brannskadene på huset, men det er mye sot. Det er derfor litt vanskelig å si hvor alvorlig det er med tanke på verdier. Åstedet er sperret for videre etterforskning, sier Juelsen.

Se video:

Brann på Larkollen i Rygge

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • KrF stopper ikke Viken

  KrF står fast på at fylkeskommunene i Østfold, Akershus og Buskerud skal slås sammen til region Viken fra 2020. Partiet har vurdert om de vil trekke støtten de ga før sommeren, men har ifølge Aftenposten nå landet på at de vil stå fast på vedtaket.

  Laster kart, vennligst vent...
 • Vil legge ned fire grendeskoler

  Rådmannen i Eidsberg foreslår å legge ned de fire grendeskolene i kommunen. Det skal bygges en ny barneskole i Mysen, og den skal dimensjoneres for fremtidig befolkningsvekst og for å kunne erstatte dagens fire grendeskoler, ifølge rådmannens forslag.

  Ordfører tar i mot folketog mot nedleggelse av grendeskoler.
  Foto: Lars H. Pedersen / NRK