NRK Meny
Normal

Hoppet ut av vindu for å redde seg fra brann

Én person ble skadet i en boligbrann i Kurefjordveien i Rygge.

Boligbrann i Rygge

Alle nødetatene rykket ut til boligbrannen i ettermiddag.

Foto: Victoria Ose/NRK

Alle nødetatene rykket ut til boligbrannen som ble meldt like etter klokken 14. Ifølge vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst brant det i en mindre bolig eller en hytte.

Det skal være to personer som er registrert på adressen, men ifølge politiet skal kun en av dem ha vært hjemme da brannen brøt ut.

– En person hadde kommet seg ut og fikk varslet nødetatene. Denne personen var alene i boligen, og hadde kommet seg ut ved å knuse en rute og hoppe ut, forteller politiets innsatsleder Ole Juelsen.

Vedkommende ble tatt med til sykehuset i Fredrikstad med mulige bruddskader etter å ha hoppet ut av huset. Personen pådro seg også noen kuttskader etter å ha knust ruta.

Klokken 14.25 fortalte politiets operasjonsleder på Twitter at brannen var slukket. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

– Det er noe vi vil etterforske videre, og se om vi kan komme til en løsning på. Det er ikke store brannskadene på huset, men det er mye sot. Det er derfor litt vanskelig å si hvor alvorlig det er med tanke på verdier. Åstedet er sperret for videre etterforskning, sier Juelsen.

Se video:

Brann på Larkollen i Rygge

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha forbud mot gummigranulat

    SV vil ha forbud mot å bruke gummigranulat på kunstgressbaner innen 2023. Det skriver Smaalenenes Avis. Stortingsrepresentant fra Østfold SV, Freddy Øvstegård, sier til avisa at det er helt krise at tonnevis med plast ødelegger miljøet og renner ut i hav og drikkevannskildene.

    Granulat i hand
    Foto: Ingrid Telset Heltne / NRK
  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.