NRK Meny
Normal

Elyounoussi scoret i Skottland

Øysteins Gåres utvalgte på U21-spillere slo Skottland 4-1 i en landskamp tirsdag. Skjelbred, Mathisen, Elyounoussi og Kleiven sto for de norske målene.

FFKs Tarik Elyounoussi
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Rosenborgs midtbanespiller Per Ciljan Skjelbred sendte det norske laget i ledelsen etter 27 minutter. Stillingen sto seg til pause.

Utvisning

Ti minutter etter hvilen gjorde Aalesunds Alexander Mathisen 2-0.

Minuttet etter ble skottene redusert til ti mann etter at Calum Elliot pådro seg sitt annet gule kort.

Med ti mann klarte likevel skottene å redusere etter 70 minutter før Fredrikstads Tarik Elyounoussi gjorde 3-1 fire minutter senere.

Innbytter Christer Kleiven fra Start ordnet 4-1 på overtid.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.