NRK Meny

Elever føler seg diskriminert

Skoleelever føler seg diskriminert etter at en Rema-butikk i Halden sentrum har innført begrensninger på antallet elever som får slippe inn i butikken samtidig. Det melder Halden Arbeiderblad. Butikken forklarer at det blir kaos når det kommer et stort antall elever samtidig i friminuttet. Butikken er så trang at andre kunder ikke kommer fram. – Vi er kunder som andre. De har ikke satt opp noen plakat om at det skal være maks fem 50 år gamle damer samtidig, sier skoleelev Emilie Birkeland til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skoler får mobbekritikk

    I to mobbesaker som er meldt inn til fylkesmannen i Østfold, har ikke skolen gjort nok for å få slutt på mobbingen. Ifølge Utdanningsdirektoratet ble det meldt inn 24 mobbesaker fra skolene i Østfold i siste kvartal i fjor og de fleste er ennå under behandling.

  • Skal sjekke hus med trafikkstøy

    Omkring to tusen boliger i Østfold er utsatt for så mye trafikkstøy at Statens vegvesen må vurdere nærmere om noen av dem må støyisoleres. Det viser en kartlegging vegvesenet har gjort. Nesten alle disse boligene ligger i de fire største byene. Vegvesenet skal først luke ut åpenbare feil, sier sjefingeniør i vegavdelingen Østfold, Jan Antonsen.