Elendigheten fortsetter for Sarpsborg 08

Viking ble for sterke på Sarpsborg stadion. Etter 0-2-tapet har sarpingene spilt ni kamper på rad uten seier.

Geir Bakke
Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Ikke siden borteseieren mot Start i mai har det blitt seier og tre poeng for sarpingene. Ni kamper uten seier og en poengfangst på tre poeng totalt er fasit siden den gang.

For heller ikke i dag gikk det veien for Sarpsborg 08, da Viking kom på besøk. André Danielsen omsatte en straffe til scoring rett før pause, før Jon Dadi Bødvarsson fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter 81 minutter.

– Ser man kampen under ett, så er det ikke ufortjent at Viking vinner. De er bedre enn oss på de små tingene, og de viser hvorfor de er på tredjeplass og vi på 13. plass på tabellen, sier Sarpsborg 08-trener Geir Bakke til NRK etter kampen.

Må bli mer fandenivoldske

Han var ikke fornøyd med hvordan laget hans framstod lørdag kveld.

– Det er for mange personlige feil og for mange misforståelser. Kanskje vi begynner å bli litt preget av situasjonen vi er i, men jeg håper inderlig ikke det.

Sarpsborg 08 har fortsatt en luke på tre poeng ned til Tromsø og Mjøndalen, lagene som ligger på kvalifiserings- og nedrykksplass i øyeblikket. Nå gjelder det for Geir Bakke og spillertroppen å snu trenden før de er under nedrykksstreken.

– Det finnes ingen snarveier, annet enn gode treninger framover. Vi må få raskere kombinasjoner, bedre samspill og mer fandenivoldskhet, sier han.

Laster innhold, vennligst vent..