NRK Meny
Normal

Eldre kvinne påkjørt på egen gårdsplass

En eldre kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse, etter at hun ble påkjørt på sin egen gårdsplass rett ved Mysen sentrum.

Bil i husvegg

En person ble skadet da en bil traff en husvegg i Mysen. Bilfører er anmeldt og fratatt førerkortet.

Foto: Freddie Larsen

Politiet meldte først om ulykken i 10-tiden i morges. Da ble det meldt om en bil som hadde truffet en husvegg i Mysen.

Laster Twitter-innhold

Føreren av bilen var også eldre, og nært beslektet den skadede kvinnen, sier politiet til NRK. Hun mistet kontroll over bilen og traff den andre kvinnen. Hun har fått det politiet omtaler som alvorlig bruddskade i beinet, og hun ble fraktet til sykehus med luftambulanse.

Kvinne fraktet til sykehus etter påkjørsel

Kvinnen som ble truffet av bilen ble fraktet til sykehus med luftambulanse.

Foto: Freddie Larsen

Bilføreren er anmeldt, og har fått førerkortet beslaglagt. Det er ikke kjent hvorfor bilføreren mistet kontroll over kjøretøyet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Problemer med lyskryss

    Lyskrysset på Lande fungerer ikke som det skal, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Lysene viser grønt kun 10 sekunder fra og mot Tune kirke, og viser grønt over ett minutt i kryssende vei i retning Tunejordet. Dette skal ha skapt lange køer.

  • Vil utvide akuttmottaket

    Styret i Sykehuset Østfold foreslår å utvide dagens akuttmottak med omtrent 630 kvadratmeter. Byggekostnaden vil være på omtrent 50 millioner kroner, med en byggeperiode på to år, og planlagt innflytting sommeren 2023. Forslaget må godkjennes av Helse Sør-Øst.

    Sykehuset på Kalnes
    Foto: Anette Torjusen / NRK