NRK Meny
Normal

Ekstraordinært barnevernsmøte

Etter å ha gransket barnevernet i Fredrikstad, vil revisjonen legge fram sine funn i et ekstraordinert møte.

Barnevern (Illustrasjonsfoto)
Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Barnevernet i kommunen har vært preget av personalkonflikter, og barn har måttet vente lenger enn det som er lovlig på å få sine saker behandlet.

Legger fram rapporten

Med bakgrunn i mistanke om uregelmessigheter i saksbehandlingen i barnevernet, ba Rådmannen i mars 2006 revisjonen om en granskning utover gitte funn som administrasjonen allerede hadde gjort.

Revisjonen har nå avsluttet sitt arbeid og rapporten blir behandlet i et ekstraordinært møte i kontrollutvalget tirsdag 22.august.

I etterkant av møtet vil Rådmannen og Kontrollutvalgets leder informere om rapporten og resultatet av behandlingen i Kontrollutvalget, melder kommunen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stort ølbeslag på grensa

    Tollerne på Svinesund fant 22,5 tonn øl på et polskregistrert vogntog mandag morgen. Vogntoget krysset grensa på E6, og alkoholvarene var merket som energidrikk i papirene, opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollsted. Sjåføren er hentet av politiet.

    Ølbeslag 23.10.17
    Foto: Tomas Berger/NRK
  • Alvorlig skadd etter fall

    Personen som ble skadet i et arbeidsuhell på Manstad kjøtt i dag tidlig betegnes som alvorlig skadd. Han er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse. Til NRK sier politiet at mannen falt ned i et seks meter dypt hull, og arbeidstilsynet er varslet.