NRK Meny
Normal

Eidettunnelen stenges i fire uker

Statens vegvesen har besluttet å stenge sørgående løp gjennom Eidettunnelen på E6 mens et parti med løst fjell over tunneltaket utbedres.

Eidettunnelen stengt

Eidettunnelen stenges i sørgående løp på grunn av arbeider med tunnelen.

Foto: Kjell-Olav Nordberg / NRK

Det forteller vegvesenet i en pressemelding mandag formiddag. Tunnelen stenges fra og med tirsdag 18. november klokken 22.00.

Statens vegvesen utfører regelmessig vedlikehold og inspeksjon av tunneler. I sørgående løp ble et mindre parti med løst fjell over tunneltaket oppdaget på en regelmessig kontroll i slutten av oktober, sier Arne Bjørklund i Statens vegvesen i pressemeldingen.

Det er ventet at arbeidet vil ta om lag fire uker. Det er kun sørgående løp som stenges. Trafikken i nordgående løp vil gå som normalt.

For E6-trafikantene som skal sørover i retning Sverige er trafikken skiltet om fylkesveg 118, fra tunnelen til krysset på Kalnes.

– I omkjøringsperioden blir det endringer i vikepliktsreglene for sørgående trafikk på fv. 118 og vi ber derfor trafikantene om å være ekstra oppmerksomme, sier Bjørklund.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet aksjon i Mysen

    Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.

  • Væpnet aksjon i Mysen

    Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis. Bakgrunnen for aksjonen skal være en skyteepisode i Askim i ettermiddag.