NRK Meny
Normal

Eggen vil kjøpe Bjørkøy

FFK-kaptein John Anders Bjørkøy kan bli Rosenborg-spiller hvis Eggen får det som han vil.

Duell mellom Odds Morten Fevang og FFKs John Anders Bjørkøy.
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Tidligere denne uken ble det kjent at tidligere FFK-trener Knut Torbjørn Eggen vil ha Bjørkøy til Trondheim.

Dialog

I går ettermiddag bekreftet sportsdirektøren i RBK, Knut Torbjørn Eggen til Adresseavisen at det har vært dialog mellom RBK og FFK om Bjørkøy.

- Vi har snakket flere ganger, og hatt en god dialog med Morgan Andersen og Fredrikstad. Men vi får ikke John Anders i dette overgangsvinduet. Men vi kommer til å prøve igjen lenger utpå høsten, sier Eggen til samme kilde.

FFK-kapteinen blir ingen billig spiller hvis trønderene får siste stikk. Bjørkøy har tre og et halvt år igjen av fireårskontrakten han signerte med rødbuksene i vinter.

Ifølge Adresseavisen skal Eggen ha stor forkjærlighet Bjørkøy. Eggen hentet selv Bjørkøy til Fredrikstad fra Hønefoss for to år siden. 

Kaptein med målteft

John Anders Bjørkøy har tidligere spilt for Gjelleråsen, Skjetten, Raufoss og Hønefoss.

Han kom til FFK fra Hønefoss i juli 2005, og debuterte for FFK mot Lyn 24.juli 2005.

Han ble kaptein på FFKs lag i 2006, og er det også i år.

Bjørkøy er et skikkelig arbeidsjern, som i år også har funnet nettmaskene. Hele seks mål har det blitt så langt i år, og han ligger på en delt sjetteplass på toppscorerlisten.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utøvet vold mot samboeren

    Politiet i Sarpsborg har pågrepet en mann i 60-årene, skriver de på Twitter. Mannen skal være beruset og ha utøvet vold mot samboeren sin. Hun har blitt påført mindre skader.

  • Fem menn bortvist fra strand i Moss

    Politiet har valgt å bortvise fem menn fra Sjøbadet i Moss og sentrum etter at de skal ha oppført seg upassende overfor andre personer på stedet.