NRK Meny
Normal

Eggen på vei bort ?

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen kan være på vei ut av fotballklubben. Ifølge Fredriksstad Blad er det stor uenighet mellom treneren og Morgan Andersen.

Knut Torbjørn Eggen
Foto: Sara Johannessen / Scanpix

Uenigheten går på hvem som skal ha det overordnede sportslige ansvaret.

I går fikk flere medier tips om at det var en intern krangel i FFK , og at Eggen var på vei bort. 

Rykteflom torsdag

Samtidig var det møtevirksomhet i klubbens lokaler på Værste hvor blant annet ansvarsforholdet ble diskutert. Konflikten skal blant annet dreie seg om Eggen skal rapportere til styret, eller direkte til direktør Morgan Andersen.

Ingen av partene Fredriksstad Blad var i kontakt med i går kveld ville bekrefte den konkrete agendaen på møtet.

Knut Torbjørn Eggen bekrefter indirekte at det ikke er enighet omkring saken.

Eggen kommenterer ikke rykter

– Et konstruktivt møte, sier Eggen og legger til at man langt ifra er i mål med prosessen. Vi forsøker å komme frem til en beslutning alle kan leve med, og i en slik diskusjon vil det alltid være ting man ikke er enig

Han ville ikke kommentere ryktene om hans avgang hvis ikke det oppnås en enighet han kan leve med.

– De ryktene leser jeg ikke, svarer Eggen kontant. Det er viktig at vedtaket blir slik at alle som jobber for FFK , kanskje særlig i lederstillinger, har den rette drivkraften, sier han til avisa.

Til nå har Knut Torbjørn Eggen hatt det øverste sportslige ansvaret. Slik har det vært siden han kom til klubben i 2001 og dette står også i trenerens kontrakt.

Avklaring over helgen

Styreleder i FFK Sport ASA, Per Kristian Olsen sier at man for tiden er midt inne i diskusjonene rundt omorganiseringen.

– Vi ser nå på hele organiseringen rundt dette. Det er litt for tidlig å si noe utad. Vi jobber for å finne en bra struktur i hele konsernet, og ser på ulike modeller, sier han til FB

Ifølge avisa kommer det trolig en avklaring på hvem som skal ha det øverste sportslige ansvaret, og Eggens eventuelle avgang etter helgen.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Kommunene har ansvaret

  Kommunene i Østfold har noe av ansvaret for at det er mange korridorpasienter ved Sykehuset Østfold. Det mener Tore Krogstad, klinikksjef ved kirurgisk avdeling ved sykehuset Østfold. Ansatte på to kirurgiske seksjoner har nylig sendt bekymringsmeldinger om korridorpasienter til Fylkesmannen.
  Krogstad sier at dersom de ikke hadde hatt utskrivingsklare pasienter liggende, ville det ikke vært korridorpasienter ved sykehuset.

  Korridorpasienter på Sykehuset Østfold
  Foto: Sykehuset Østfold
 • Kjørte moped i amfetaminrus

  En 40 år gammel sarping er dømt for å ha kjørt moped i amfetaminrus. Kjøringen endte med en ulykke der mannen ble alvorlig skadet.

  Sarpsborg tingrett har gitt 40-åringen en dom på fengsel i 75 dager, men han slipper å sone dersom han gjennomfører et program mot ruspåvirket kjøring.