Eggen og Enerly i trenerteam

Knut Torbjørn Eggen og Dagfinn Enerly er trenere for serievinnerne fra 1987 som skal møte spillere fra 90-tallet på Melløs søndag.

Dagfinn Enerly

Dagfinn Enerly har en fortid fra Moss fotballklubb, i tillegg til FFK og Rosenborg. Han spilte for Østfold-laget fra 1998-2000, og er notert med 49 kamper og 20 mål for Moss.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Det er i forbindelse med søndagens forkamp til førstedivisjonsoppgjøret mellom MFK–LøvHam, at serievinnerne fra 1987 skal møte et sammensatt lag med spillere fra 90-tallet.

Trenere for det sammensatte 90-tallslaget er Knut Torbjørn Eggen og Dagfinn Enerly, skriver Moss Avis .

Oppmann blir Per Ivar Snarberg.

Knut Torbjørn Eggen tidligere trener i moss

Knut Torbjørn Eggen trente Moss fotballklubb før han sørget for at FFK klatret seg gjennom seriesystemet fra 2. divisjon til Eliteseriespill i 2004.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Mange kjente fjes

Publikum på Melløs får søndag en drøss med kjente og kjære fotballfjes å forholde seg til.

Assistenttrener Tor Trondsen har trukket i trådene i forhold til å samle en tropp, og laget som forventes å stille på Melløs søndag ettermiddag preges av mange godt kjnete navn:

Thomas Sandem, Tommy Sylte, Gard Kristiansen, Carsten Johansen, Geir Johansen, Christian Johnsen, Andreas G. Olsen, Johan Petter Winsnes, Jerry Månsson, Anders Juliussen, Christian Petersen, Kenneth Løvlien, Erik Holtan, Jon Eirik Ødegaard og Kjell Olofsson.

Det er Tom Halvorsen som sitter på lagoppstillingen til 87-laget, men han har foreløpig ikke villet røpe navnene til pressen, skriver Moss Avis.

Lang fartstid i Moss

Knut Torbjørn Eggen har tidligere vært trener for Aalesund, Moss og FFK. Eggen har den høyeste trenerutdannelsen som er å få i Norge, og har også en tidligere lærerbakgrunn.

Han trente Moss fra 1997 til 2001. Laget gikk fra 1. divisjon til eliteseriespill i 1998, og det vakte undring da han forlot eliteserielaget Moss i 2001 og gikk til 2. divisjonslaget FFK, som senere klatret seg vei til eliteseriespill.

Fra 1. august 2008 har Eggen vært fotballtrener på Wang Toppidrett i Moss, sammen med blant andre Tor Trondsen og Rune Tangen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nye passautomater til Grålum

    Politiets nye publikumssenter på Grålum blir de første som tar i bruk politiets nye biometri-kjosker. Kjoskene brukes av personer som skal fornye passet, og lagrer bilder og informasjon i en databrikke som blir en del av de nye passene. 300 slike automater skal utplasseres på politiet kontorer, skriver Dagbladet. Publikumssenteret på Grålum åpner neste onsdag.

  • Stjal dyre flymotorer

    Natt til onsdag brøt ukjente personer seg inn i flere hangarer som tilhører Spydeberg Mikroflyklubb, opplyser politiet i Indre Østfold. Blant annet er det stjålet to flymotorer, som er verdt rundt 230.000 kroner per stykk.