NRK Meny
Normal

E6 åpen igjen i begge retninger

Litt over klokken halv fem i ettermiddag var begge felt på E6 ved Solli åpen for fri ferdsel. Veien har vært stengt siden klokka halv syv i dag morges, etter at et vogntog veltet på veien.

Trailervelt på Solli
Foto: Tobias Sakrisvold Martinsen/NRK

Det opplyser operasjonssentralen ved Østfold politidistrikt.

Det var rett ved kommunegrensen til Råde at vogntoget veltet. Vogntoget var lastet med papp.

Veien var lenge stengt

Ingen ble skadet, men det har ført til store trafikkproblemer i forbindelse med at veien har vært stengt.

Vogntoget veltet i nordgående kjørefelt, men begge feltene på E6 var stengt helt til langt utpå ettermiddagen.

Mye jord og leire

Omlastingen til et nytt vogntog har tatt lenger tid enn forventet, opplyser politiet. Og det vil enda være køer på veien i forbindelse med at veien har vært stengt.

- Det ble også liggende en god del leire og jord i veibanen som det har tatt tid å få ryddet opp, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • 40 prosent flere oppdrag

  Redningsselskapet har hatt rekordmange oppdrag i Oslofjorden i sommer. Ifølge Redningsselskapets egen statistikk økte antall oppdrag i landet med 17 prosent. I Østfold, Vestfold og Telemark økte antall oppdrag med nesten 40 prosent. Skipper Svein Åge Olsen på «RS Horn Rescue» i Hvaler sier han ikke kjenner statistikken, men det har helt klart vært mer å gjøre i sommer.

  Horn Rescue hjelper seilbåt
  Foto: Redningsselskapet
 • Tons of Rock ble for store

  Arrangementer på Fredriksten festning i Halden bør være for et publikum på mellom ti og femten tusen. Det sier festningsforvalter Morten Kjølbo til Halden Arbeiderblad. Tons of Rock-festivalen er flyttet til Ekebergsletta i Oslo, etter fem år på Fredriksten. – Arrangørens ambisjoner blir for store for Fredriksten, sier Kjølbo.

  tons of rock 2015
  Foto: Rune Fredriksen / NRK