NRK Meny
Normal

E6 er åpnet etter tømmerbilvelt

En tømmertransport veltet på E6 ved Svinesundsparken mandag morgen. Veien er nå ryddet og åpnet igjen.

Tømmerbilvelt på E6

Tømmeret lå spredd over hele veibanen i sydgående retning mot Sverige.

Foto: Johnny Larsen

Det lå tømmer strødd i veibanen i sydgående retning ved Svinesundsparken rett nord for riksgrensa, etter at en tømmertransport veltet på motorveien mandag morgen.

– Traileren til en tømmerbilen har veltet i akselerasjonsfeltet i sydgående løp, og har spredd lasten utover to felt sydgående, og ett felt nordgående ved Svinesundsparken, opplyste operasjonsleder Paul Horne i Østfold-politiet til Sarpsborg Arbeiderblad i 09.30-tiden.

Klokken 12.30 opplyste politiet av veien var ryddet og åpnet for fri ferdsel.

E6 var helt sperret i sydgående retning etter uhellet. I tillegg ble et felt i nordgående sperret.

– En personbil er påført skade i tillegg til tømmertransporten som har veltet. Ingen personskader, opplyser politiet.

En tømmertransport har veltet på E6 ved Svinesundsparken. Veien er stengt i sydgående retning.

Video: Johnny Larsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ny smuglertrend mener tollerne

    Sju polakker ble stoppet på grensa ved Svinesund med kort tids mellomrom i helgen, alle med for mye alkohol i bilene. Sjåførene ble pågrepet og varene inndratt. Kontorsjef i Tollregion Øst-Norge, Wenche Fredriksen sier dette er en ny trend å smugle på. -Stadig oftere blir smuglervarene fordelt på flere biler slik at mengden i hver bil blir mindre. – Til sammen beslagla vi over 1200 liter alkohol i disse bilene, men i hver bil var det ca. 200 liter. – Smuglerne tenker kanskje det er enklere å slippe unna kontroller på denne måten sier Fredriksen.

  • Forsøkte smugle valper

    5 hundevalper av typen Mops ble i helgen forsøkt smuglet over grensen på Svinesund. Tollvesenet kom over valpene da en ungarskregistrert bil ble stoppet i en rutinekontroll. Dette var valper som skulle selges i Norge sier Wenche Fredriksen, kontorsjef i Tollregion Øst-Norge. Valpene ble levert til Mattilsynet.