NRK Meny
Normal

Dro frem luftvåpen under nabokrangel

Politiet måtte rykke ut til en leilighet i Halden etter melding om en nabokrangel der en av partene dro frem en pistol.

Laster kart, vennligst vent...

– Vi har foreløpig bare fått kortversjonen, og det er at det oppsto en krangel mellom to personer. I den forbindelse skal den ene av dem ha dratt frem det den andre mente var en pistol, forteller operasjonsleder Martin Schie ved Østfold politidistrikt til NRK.

Det er uvisst om våpenet ble brukt til å true med, eller bare vist frem. Den andre personen forlot uansett leiligheten og varslet politiet som rykket ut til den aktuelle adressen.

– Der fant vi mistenkte i en bil. Under en ransakelse av leiligheten hans fant vi en luftpistol. Denne kan oppfattes som en ekte pistol av legfolk, sier Schie.

Det ble også funnet mindre mengder narkotika i leiligheten. Den pågrepne er en mann i 20-årene, som er kjent av politiet fra tidligere.

– Vi er nå i gang med avhør av melder, og tar sikte på å avhøre mistenkte også i løpet av dagen, sier operasjonslederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.