NRK Meny
Normal

Dro frem luftvåpen under nabokrangel

Politiet måtte rykke ut til en leilighet i Halden etter melding om en nabokrangel der en av partene dro frem en pistol.

Laster kart, vennligst vent...

– Vi har foreløpig bare fått kortversjonen, og det er at det oppsto en krangel mellom to personer. I den forbindelse skal den ene av dem ha dratt frem det den andre mente var en pistol, forteller operasjonsleder Martin Schie ved Østfold politidistrikt til NRK.

Det er uvisst om våpenet ble brukt til å true med, eller bare vist frem. Den andre personen forlot uansett leiligheten og varslet politiet som rykket ut til den aktuelle adressen.

– Der fant vi mistenkte i en bil. Under en ransakelse av leiligheten hans fant vi en luftpistol. Denne kan oppfattes som en ekte pistol av legfolk, sier Schie.

Det ble også funnet mindre mengder narkotika i leiligheten. Den pågrepne er en mann i 20-årene, som er kjent av politiet fra tidligere.

– Vi er nå i gang med avhør av melder, og tar sikte på å avhøre mistenkte også i løpet av dagen, sier operasjonslederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Bør utsette vannverksak

    Kommunestyret i Aremark bør utsette behandlingen av vannverksaken. Det mener Per Ivar Thomasrud, som er talsmann for innbyggerne som fikk mindre enn en uke på å betale en tilknytningsavgift på 18 750 kroner. Om lag 90 aremarkinger hevder, via advokat, at kravet er foreldet.