NRK Meny

Dømt for vold mot samboer

Moss tingrett har dømt en 27 år gammel mann til fengsel i et år og ti måneder for omfattende vold og trusler. Mannen er dømt for å ha utøvd vold mot samboeren sin gjennom en periode på fire og et halvt år. Mannen er også dømt for brudd på besøksforbud. 27-åringen må betale 100.000 kroner i erstatning til kvinnen og 50.000 til sønnen sin. Fire måneder av fengselsstraffen er gjort betinget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.