NRK Meny
Normal

Dømt for trygdesvindel for tredje gang

Dommeren: – Ikke mye som tyder på at siktede har lært.

NAV-logo
Foto: Brennpunkt

En kvinne fra Mysen er dømt til sju måneders fengsel etter at hun for tredje gang er dømt for å ha jukset med meldekortene til Nav.

Ifølge Smaalenenes Avis skal kvinnen ført opp at hun hadde jobbet 1.334 timer over en toårsperiode. Sannheten var at hun hadde jobbet 3.470 timer.

Det førte til at hun fikk utbetalt nesten 350.000 kroner for mye fra Nav-systemet.

Kvinnen erkjente til slutt det grove bedrageriet og hevdet at hun ga falsk forklaring overfor Nav fordi hun følte et press overfor barna sine, skriver Smaalenenes Avis.

Hun ble dømt for tilsvarende forhold. i 2007 og 2010.

Ifølge Smaalenenes Avis bemerket retten at forholdene i denne saken startet kort tid etter siste dom. Dommer Astrid Gjelsvik synes det heller ikke var mye som tydet på at siktede hadde tatt lærdom av sine tidligere dommer.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 20.55-nyhetene

    På grunn av tekniske problemer ble ikke TV-sendingen klokka 20.55 lagt ut på nettsiden til vanlig tid. Nå er problemet løst og du kan se sendingen her.

    Programleder: Bengt-Eigil Ruud
  • Ville ikke stoppe for kontroll

    Politiet stanset i kveld en bil som forsøkte å unndra seg kontroll i Fredrikstad sentrum. To personer ble pågrepet etter funn av mindre mengde med narkotika i bilen. Det ble også tatt blodprøve av sjåføren etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.