NRK Meny

Dømt for smugling av tabletter

En 43 år gammel mann, bosatt i Larvik, og en 53 år gammel mann, bosatt i Montenegro, er dømt for smugling av over 44.000 tabletter med det narkotiske virkestoffet diazepam. De to krysset grensen ved Svinesund i mai i fjor i hver sin bil, og tollerne fant tablettene skjult i støtfangerne på den ene bilen. Halden tingrett fant bevis for at begge var delaktige i smuglingen, og har dømt dem til henholdsvis to år og to år og åtte måneder i fengsel. Retten har bestemt at begge bilene skal inndras.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kornhøsten i gang

    Norgesfor Råde mølle har fått inn årets første lass med korn, det er 2–3 uker tidligere enn normalt. Avlingen med høstsådd hvete til bonde Svein Erik Olsen var under halvparten av det han får et normalt år.

  • Fengsel for underslag

    En mann fra Mysen er dømt til fengsel i tretti dager for underslag av 30 000 kroner fra egen arbeidsplass, skriver Smaalenenes Avis. Mannen jobbet i en butikk i indre Østfold, og det var selskapets revisor som fattet mistanke om handlelen var gjennomført selv om de var slettet fra kassen. I et møte med arbeidsgiver tilstod mannen at han i en periode over tre år selv hadde fått pengene kontant, men ikke visst hvor mye det var.