NRK Meny

Dømt for posttyveri

Et avisbud er dømt for atten tilfeller av tyveri fra postkasser. I februar i fjor fant politiet mannen sovende i bilen mens han var ute på avisrunden. I bilen fant politiet blant annet sju bankkort som tilhørte ulike personer, og hjemme hos ham ble det funnet tolv kort til. Mannen er også blant annet dømt for kjøring i amfetaminrus. Dommen fra Fredrikstad tingrett lyder på fengsel i 90 dager og en bot på 40.000 kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.