NRK Meny

Dømt for luftgeværskyting

En 28 år gammel mann fra Fredrikstad er dømt til fengsel i 60 dager for uforsiktig omgang med våpen og skadeverk. Da mannen møtte for tingretten i Fredrikstad, innrømmet han at han hadde skutt med luftgevær mot bilen til en kvinne i Fredrikstad sentrum i november. Han innrømmet også at han flere ganger har brukt luftgevær på en risikabel måte. Halvparten av straffen er gjort betinget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.