NRK Meny

Dømt for kjøp av smuglervarer

Tre menn, alle i midten av 20-årene, er i Halden tingrett dømt for å ha kjøpt et parti alkoholholdig drikkevarer. De tre kjøpte 1200 liter øl, 850 liter vin og 156 liter brennevin for 24.000 kroner i desember 2014. Mennene må sone fengselsstraffer på henholdsvis 21 og 23 dager. Retten har også bestemt at de beslaglagte drikkevarene skal inndras.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.

  • Mann dømt for overgrep

    En 30 år gammel mann fra Moss er dømt til sju måneders fengsel for blant annet å ha fått en femten år gammel jente til å utføre seksuelle handlinger med seg selv foran et webkamera. Mannen er også dømt for å ha fått en tretten år gammel jente til å sende ham nakenbilde av seg selv. Mannens datamaskin og mobiltelefon er også inndratt.