NRK Meny
Normal

Dødsulykke i Våler

En person er funnet omkommet og en person er kjørt til sykehus etter ulykke i Våler. Omstendighetene rundt ulykken fortsatt uklare.

Dødsulykke i Våler

Omstendighetene rundt ulykken i Våler er fortsatt uklare, melder politiet.

Foto: Redningstjenesten

Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt av veien og inn i skogen på riksvei 120 ved Kure i Våler kommune, like før klokken seks lørdag morgen.

Da de kom til stedet ble en person funnet død ved bilen. En annen person er kjørt til sykehus med moderate skader.

Politiet har gjennomført søk med hunder i området, i tilfelle det har vært flere personer i ulykkesbilen.

– Hundene har søkt etter personer ute i terrenget som er i sjokk. Vi har ikke funnet noen, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Villy Meier til NRK.

Omstendighetene rundt ulykken er fortsatt uklare, melder politiet.

– Alt jeg kan si er at vi er på stedet nå og foretar undersøkelser. Ved en dødsulykke er vi alltid grundige med undersøkelser, sier Meier.

Politiet vil ikke ga ut med om den døde er en mann eller kvinne, skriver Moss Avis.

Søndag morgen sier operasjonsleder i politiet til NRK at de to er identifisert, men at de ikke vil gi ytterligere kommentarer.

Dødsulykke i Våler
Foto: Google Maps

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.