Dødsulykke i Halden

En mann i 40 årene mistet livet i en utforkjøring i Halden lørdag morgen.

Østfoldingen kjørte av Rokkeveien og inn i et tre. Han var aleine i bilen.

Politi, ambulanse rykket ut og luftambulanse ble rekvirert da meldingen kom inn om lag klokka halv seks på morgenen lørdag, men mannen ble erklært død på stedet.

– Vi vet lite om bakgrunnen for hvordan dette skjedde, men vi håper at de tekniske undersøkelsene kan gi oss mer svar på det, sier operasjonsleder Terje Norang i Øst politidistrikt.

De har foreløpig ingen vitner til hendelsen som fant sted ca. en kilometer fra Rokke kirke i Halden kommune.

Veien var stengt mens politiet og ulykkeskommisjonen fra Statens vegvesen gjorde tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Politiet jobber også med å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger om hva som skjedde.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politikere i Eidsberg får kritikk

    Kommunepolitikerne i Eidsberg får kritikk for å ha hastet gjennom et vedtak om ny tomt for skole og bad i Mysen sentrum. David Koht-Norbye er med i en gruppe privatpersoner som har engasjert seg i skoledebatten i kommunen. Han mener det er feil å gjøre et vedtak om dette når Eidsberg skal inn i en storkommune fra 2020.
    Ordfører i Eidsberg, Erik Unaas, avviser at de haster gjennom et vedtak før storkommunen er et faktum.

  • Bedre luft enn forventet

    Luftkvaliteten i Halden sentrum er bedre enn det Miljødirektoratet trodde og kommunen behøver ikke å etablere en permanent stasjon for å måle mengden svevestøv. Det skriver Miljødirektoratet til kommunen etter at det nå er gjort målinger i nesten ett år.