NRK Meny
Normal

Døde etter sykkel-mot-sykkel-ulykke

En kvinne i femtiårene er død etter at hun på sykkel kolliderte med en annen syklist i Fredrikstad lørdag ettermiddag

Ambulansehelikopter

foto: arkiv

Foto: Lufttransport

Ulykken skjedde da en av de to involverte syklet inn på Teglverksveien fra en sidegate og traff den andre som syklet Teglverksveien i retning sentrum. Søndag bekrefter politiet til Fredriksstad Blad, at kvinnen omkom.

– Vi har fått bekreftet at en av syklistene, en kvinne i slutten av 50-årene, døde av skadene hun pådro seg i ulykken, sier operasjonsleder Martin Schie til f-b.no søndag.

Fikk førstehjelp

Den andre personen involvert i ulykken var en mannlig helsearbeider som ga kvinnen førstehjelp etter ulykken. Han skal ikke ha blitt skadet. Kvinnen ble lørdag kveld fløyet til Ullevål universitetssykehus. Der ble hun senere erklært død.

Ingen siktet

Ulykken vil bli etterforsket, men ingen er siktet, sier politiet til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østli blir værende i Sarpsborg 08

    Midtstopperen Anders Østli har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. 34-åringen blir dermed i klubben ut neste sesong.

    Anders Østli
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • To ferger ute av drift på fjorden

    Det er timelange køer både i Moss og Horten nå, fordi både «Bastø V» og «Bastø VI» er tatt ut av trafikk på grunn av sterk vind i Oslofjorden. Det opplyser Bastø Fosen, som ber reisende beregne ekstra ventetid.