Døde etter sykkel-mot-sykkel-ulykke

En kvinne i femtiårene er død etter at hun på sykkel kolliderte med en annen syklist i Fredrikstad lørdag ettermiddag

Ambulansehelikopter

foto: arkiv

Foto: Lufttransport

Ulykken skjedde da en av de to involverte syklet inn på Teglverksveien fra en sidegate og traff den andre som syklet Teglverksveien i retning sentrum. Søndag bekrefter politiet til Fredriksstad Blad, at kvinnen omkom.

– Vi har fått bekreftet at en av syklistene, en kvinne i slutten av 50-årene, døde av skadene hun pådro seg i ulykken, sier operasjonsleder Martin Schie til f-b.no søndag.

Fikk førstehjelp

Den andre personen involvert i ulykken var en mannlig helsearbeider som ga kvinnen førstehjelp etter ulykken. Han skal ikke ha blitt skadet. Kvinnen ble lørdag kveld fløyet til Ullevål universitetssykehus. Der ble hun senere erklært død.

Ingen siktet

Ulykken vil bli etterforsket, men ingen er siktet, sier politiet til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Styrker samarbeid med asylmottakene

    Politiet skal nå styrke samarbeidet med asylmottakene. Det er et av tiltakene i regjeringens handlingsplan mot radikalisering og voldelig ekstremisme. Radikaliseringskoordinator i Øst politiditrikt, Astrid Grythe, forteller at de blant annet ønsker å komme i dialog med enslige mindreårige asylsøkere. Politiet har per i dag ikke kjennskap til at det foregår radikalisering av asylsøkere ved de mottakene som fremdeles er i drift i Østfold.