NRK Meny

Døde etter sykkel-mot-sykkel-ulykke

En kvinne i femtiårene er død etter at hun på sykkel kolliderte med en annen syklist i Fredrikstad lørdag ettermiddag

Ambulansehelikopter

foto: arkiv

Foto: Lufttransport

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Ulykken skjedde da en av de to involverte syklet inn på Teglverksveien fra en sidegate og traff den andre som syklet Teglverksveien i retning sentrum. Søndag bekrefter politiet til Fredriksstad Blad, at kvinnen omkom.

– Vi har fått bekreftet at en av syklistene, en kvinne i slutten av 50-årene, døde av skadene hun pådro seg i ulykken, sier operasjonsleder Martin Schie til f-b.no søndag.

Fikk førstehjelp

Den andre personen involvert i ulykken var en mannlig helsearbeider som ga kvinnen førstehjelp etter ulykken. Han skal ikke ha blitt skadet. Kvinnen ble lørdag kveld fløyet til Ullevål universitetssykehus. Der ble hun senere erklært død.

Ingen siktet

Ulykken vil bli etterforsket, men ingen er siktet, sier politiet til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bekymret for sykepleiermangel

    Leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik, er alvorlig bekymret for hvilke konsekvenser sykepleiermangelen i fylkets pleie- og omsorgstjeneste har for pasienter, pårørende og ansatte. Det skriver Brasetvik i en kronikk. Onsdag kunne NRK fortelle om mangel på sykepleiere i hele landet i sommer. Sykepleiermangelen kan løses med handling fra både lokale arbeidsgivere og myndighetene, sier Brasetvik.

  • Skal fjerne TT-kort

    Ventelistene for å få tilskudd til drosje for funksjonshemmede, såkalte TT-kort, skal fjernes. I dag står knapt 400 personer, som innfrir kravene til å få støtte, på venteliste. Fylkestinget har nå vedtatt å sette av 1,5 millioner kroner fra og med neste år for å løse dette. Det forteller nestleder i samferdselskomiteen, Cecilie Agnalt.