NRK Meny
Normal

Død kvinne funnet i Fredrikstad

En kvinne ble fredag morgen funnet død utenfor sin bolig i Fredrikstad. Ifølge politiet er det ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Det var naboer som fant kvinnen utenfor hennes eget hjem, forteller krimsjef Rune Albertsen ved Fredrikstad politistasjon.

– Det er en dame i 60-årene som er funnet død. Det er foreløpig ingenting mistenkelig rundt dødsfallet, men vi iverksetter en del undersøkelser i og med at hun er funnet utendørs, sier han.

Politiet jobber nå med undersøkelser av den døde kvinnen og funnstedet. Albertsen ønsker ikke å kommentere hvor i Fredrikstad kvinnen ble funnet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.