NRK Meny
Normal

Død kvinne funnet i Fredrikstad

En kvinne ble fredag morgen funnet død utenfor sin bolig i Fredrikstad. Ifølge politiet er det ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Det var naboer som fant kvinnen utenfor hennes eget hjem, forteller krimsjef Rune Albertsen ved Fredrikstad politistasjon.

– Det er en dame i 60-årene som er funnet død. Det er foreløpig ingenting mistenkelig rundt dødsfallet, men vi iverksetter en del undersøkelser i og med at hun er funnet utendørs, sier han.

Politiet jobber nå med undersøkelser av den døde kvinnen og funnstedet. Albertsen ønsker ikke å kommentere hvor i Fredrikstad kvinnen ble funnet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08