NRK Meny
Normal

Død bilfører skal obduseres

Rattfyll kan ha vært en medvirkende årsak til dødsulykken på Rokkeveien lørdag. Politiet avventer undersøkelsen av den omkomne bilisten før de kan gi et svar.

Ulykken skjedde i halv seks-tiden lørdag morgen. Bilisten, en mann i 40-årene, hadde kjørt av Rokkeveien og kollidert i et tre. Føreren var alene i bilen, og så hardt skadet at nødetatene ikke kunne redde livet hans.

Politiet bekrefter at de fikk varsler om unormal bilkjøring i området fra publikum i tiden da ulykken skjedde. Men det er ikke nok til å trekke en konklusjon, mener operasjonsleder Børge Haugen i Øst politidistrikt.

– Slike bekymringsmeldinger får vi ofte. De må regnes som opplysninger, ikke bevis.

Saken er nå havnet hos etterforskerne i Halden, og politiet avventer obduksjonsrapporten før de kan kommentere.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bålforbud opphevet i Sarpsborg

    Bålforbudet som ble lagt ned i mai er nå opphevet i Sarpsborg. Brannvesenet ber likevel alle om å utvise den største forsiktighet med åpen ild. Situasjonen vurderes fortløpende opp mot værprognosene.

  • Ny keeper til Sarpsborg

    Jorge Miguel Vieira er ny keeper på Sarpsborg 08. Det melder Sarpsborg Arbeiderblad. Til daglig spiller portugiseren for Ørn Horten, men tar over i Sarpsborg etter Anders Kristiansen, som går til belgisk fotball i slutten av juli.