NRK Meny
Normal

Død bilfører skal obduseres

Rattfyll kan ha vært en medvirkende årsak til dødsulykken på Rokkeveien lørdag. Politiet avventer undersøkelsen av den omkomne bilisten før de kan gi et svar.

Ulykken skjedde i halv seks-tiden lørdag morgen. Bilisten, en mann i 40-årene, hadde kjørt av Rokkeveien og kollidert i et tre. Føreren var alene i bilen, og så hardt skadet at nødetatene ikke kunne redde livet hans.

Politiet bekrefter at de fikk varsler om unormal bilkjøring i området fra publikum i tiden da ulykken skjedde. Men det er ikke nok til å trekke en konklusjon, mener operasjonsleder Børge Haugen i Øst politidistrikt.

– Slike bekymringsmeldinger får vi ofte. De må regnes som opplysninger, ikke bevis.

Saken er nå havnet hos etterforskerne i Halden, og politiet avventer obduksjonsrapporten før de kan kommentere.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.