For andre gang denne uka; Dobbeltseier

Halden Skiklubb vant både dame- og herreklassen under NM-sprint på Øvrevoll galoppbane lørdag.

Olav Lundanes

ANDRE SEIER DENNE UKA. Olav Lundanes vant både langdistansen på Hønefoss torsdag denne uka, og lørdagens sprint.

Fossum IF arrangerte NM-sprinten lørdag med utgangspunkt i Øvrevoll galoppbane.

Halden Skiklubbs Olav Lundanes vant løpet, som inngår i Norgescupen i orientering, foran klubbkamerat Emil Wingstedt

I dameklassen ble det en ny seier for Anne Margrethe Hausken Nordberg fra Halden Skiklubb.

ER I RUTE. Anne Margrethe Hausken Nordberg tok gull på sprinten lørdag.

Uttaksløp til VM

Tre VM-uttaksløp fra torsdag til søndag denne uka vil danne grunnlaget, når landslagssjef Petter Thoresen tar ut sin tropp til VM i forbindelse med en løpstest på Bislett stadion 12. juni.

Hønefoss-løpet torsdag var en skikkelig kraftprøve, der Halden skiklubb tok gull og sølv både i dame- og herreklassen.

Lørdag var det klart for NM-sprint, som er VM-uttaksløp på sprint både for junior og senior, der det er finale fra Øvrevoll galoppbane i Oslo.

Søndag er det NM-junior stafett og VM-uttak på mellomdistanse for senior fra Den Norske Turistforenings Sæteren gård.

Vant D19-20

Halden Skiklubbs Oda Wennemo vant klassen Damer 19-20.

Halden-laget markerte seg kraftig i dameklassen, som ble vunnet av Hausken Nordberg.

6., 7., 8.. og 11. -plassen ble også tatt av HSKs løpere, der i alt 20 løpere deltok i det 2,3 kilometer lange løpet.

Fredrikstad Skiklubbs Sigrid Alexandersen tok sølv i klassen Damer 17-18.