NRK Meny
Normal

Dobbel lykke for Hoås

Sarpsborg-spiller, Øyvind Hoås ble pappa natt til søndag og scoret vinnermålet mot Nybergsund, søndag kveld.

Øyvind Hoås

Øyvind Hoås hadde en god dag på jobb etter at han ble far natt til søndag og scoret vinnermålet i kveldens kamp.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Angrepsspilleren meldte frafall til søndagens hjemmekamp mot Nybergsund på grunn av fødselen, men ble overtalt av kjæresten og faren om å allikevel spille den svært viktige kampen. Det endte med en av de bedre dagene til Sarpsborg-spilleren.

–Dette var en bra dag allerde før kampen begynte, og bedre ble den med scoring og tre poeng. Jeg ble overbevist av kjæresten min og faren min om å ta kampen allikevel, så jeg bestemte meg for å møte opp å se hva jeg fikk ut av det. Selv med kun to timer søvn på to dager gikk det jo veldig bra, smiler Hoås.

Les også:

Defensivt bortelag

Nybergsund lå svært lavt på banen hele førsteomgangen, selv etter at hjemmelaget tok ledelsen etter 25 minutter spilt. Sarpsborg-trener, Roar Johansen var overrasket over at Trysil-laget ikke løftet seg før i andre omgang.

–De kom lavt på oss, og det overrakset meg veldig at de fortsatte å ligge så defensivt selv etter at vi gikk opp i ledelsen. De løftet laget mer i andre omgang, hvor det var en periode de kom til litt for mange sjanser, mener Johansen.

–Vi la mer press på stopperne til Nybergsund, og stoppet flere av de farlige crossballene som skapte problemer for oss, men derfra og ut føler jeg vi hadde kontroll. Vi spilte noe på kynismen mot slutten, men det er fordi vi ønsket mer de tre poengene enn å underholde helt ut, følger Roar opp.

Roar Johansen

Sarsborg-trener, Roar Johansen, vil ikke gi bort andre plassen på tabellen.

Foto: Daniel Thømt / NRK

Vil beholde plassen

Med tre poeng i kveldens kamp, ligger nå Sarpsborg på andre plass, to poeng foran erkerivalen FFK, og er nærmere opprykk til Eliteserien enn noen gang.

–Det er tidlig å si om dette holder helt ut, men nå som vi har fått andre plassen, har vi ikke lyst til å gi den ifra oss. Vi har to tøffe kamper igjen som vi må fokusere på, så ingenting er avgjort ennå,

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsetter avgjørelse om akuttmottak

    Styret i Sykehuset Østfold tok ikke noen avgjørelsen om akuttmottaket skal utvides. Både Legeforeningen og Sykepleierforbundet mener den foreslåtte utbyggingen ikke vil dekke behovet. Derfor valgte sykehusledelsen å trekke saken fra dagens styremøte.

  • Ny jobb etter valgtapet

    Line Henriette Holten, tidligere stortingsrepresentant fra KrF i Østfold, er ansatt som ny direktør for samfunnspolitikk i fagorganisasjonen Tekna. Hun representerte Østfold på Stortinget mellom 2005-2017, men mistet plassen ved høstens valg.