NRK Meny
Normal

Dette hadde politiet å gjøre i helga

Innbrudd, ordensforstyrrelser og mistanker om rus bak rattet. Det preger politiloggen fra lørdagsnatta.

politi illustrasjon
Foto: Kyrre Lien / Scanpix

​En bilist ble stanset i en trafikkontroll på Ørebekk i Fredrikstad i 21-tiden i går. Ikke på grunn av trafikkforseelser, men på grunn av funn av narkotika.

I Hobøl avbrøt en politipatrulje et oppgjør mellom et kjærestepar etter at de fikk melding om vold og trusler. Mannen er vist bort fra stedet, og det er ifølge politiet snakk om minimale personskader.

Etter midnatt kom som vanlig tilfellene av utagerende oppførsel blant festklare østfoldinger. Først ute var en kvinne, som ble bortvist fra et utested i Fredrikstad på grunn av ordensforstyrrelse klokken 12:24. To minutter senere fikk en utagerende mann i Sarpsborg samme reaksjon for samme type adferd.

Rett før klokka ett i natt kjørte en personbil inn i et tre på Kurland. Politiet syns føreren virket beruset, og har iverksatt de relevante tiltak.

En iransk mann ble klokken 01:01 pågrepet på et serveringssted i Halden, fordi politiet mistenker ulovlig arbeid på stedet.

Klokken 01:47: Nytt førerkortbeslag og prøvetaking på grunn av promillemistanke, denne gang i Ryggeveien.

Tre personer ble bortvist fra Fredrikstad sentrum for ordensforstyrrelser rett før klokken 03 i natt. Få minutter senere skjer det samme med to menn i Halden.

Klokken 06 i morges gikk innbruddsalarmen i en bedrift i Herbergveien i Sarpsborg. En dør er brutt opp, men undersøkelsene har ikke brakt på det rene om noe er stjålet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Storkontrakt til Moss

    Aker Solutions i Moss skal lage verdens største styrekabel. Det skriver Aker Solutions i en pressemelding. Det dreier seg om en 250 kilometer lang kabel mellom havbunnen og olje- og gassinnstallasjoner over vann. Kontrakten er verdt mer enn 1,6 milliarder kroner.

  • Fant mange trafikkfarlige feil

    Det står dårlig til med tilhengerparken, og bilførere må bli flinkere til å kontrollere at billys virker som de skal. Det sier Ola Evensen, fagansvarlig trafikk i politiet i Østfold, etter storkontrollen i Fredrikstad i går kveld.