Normal

Den store Søster-ekspedisjonen

Se innsalget fra 2010 der NRKs reporter Jan Henrik Ihlebæk la ut på en ekspedisjon til Søster.

Saueeier og NRK-reporter på historisk skitur på Søndre Søster.

Østfold kan utvilsomt by på noen av landets vakreste naturopplevelser.

En av opplevelsene ble behørig dokumentert da Arne Ivar Jonassen og NRKs reporter Jan Henrik Ihlebæk tok på seg skiene og dro ut på ekspedisjon til Søndre Søster.

Turen handlet først og fremst om å oppfylle en gammel drøm.

Se hvordan ekspedisjonen artet seg, gjennom vanskelige passasjer og bratte heng på den forblåste utposten helt ytterst i Ytre Oslofjord, i videovinduet over!

Send inn tips

«Arkivskuffen» er en serie fra NRK Østfold med klipp fra TV-arkivet. Serien er inspirert av NRK Rogalands serie «Rogaland retro».

Har du tips til innslag du vil se i reprise; send en e-post til NRK Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Strømløst i Rygge

    Ekstremværet "Knud" har blåst godt fra seg i Østfold. Ved 8-tiden lørdag morgen er 89 abonnenter strømløse i Rygge melder Hafslund Nett. Vinden var så sterk i går kveld og natt at arbeidet ved en høyspentmast måtte avbrytes på grunn av farlige forhold sier Morten Skaug, kommunikasjonssjef i Hafslund Nett. Arbeidet tas opp igjen nå i morgentimene og folk vil få strømmen tilbake raskt sier Skaug. Brannvesenet har vært ute på drøyt 80 oppdrag i forbindelse med at trær har veltet i uværet.

  • Mistenkt for bilinnbrudd

    Politiet pågrep en mann i Sarpsborg ved 6.30-tiden i morges mistenkt for bilinnbrudd. Mannen var ruset og "snoket" rundt biler i Roald Amundsens gate. Ifølge politiet bar mannen også kniv.