NRK Meny
Normal

Den store Søster-ekspedisjonen

Se innsalget fra 2010 der NRKs reporter Jan Henrik Ihlebæk la ut på en ekspedisjon til Søster.

Saueeier og NRK-reporter på historisk skitur på Søndre Søster.

Østfold kan utvilsomt by på noen av landets vakreste naturopplevelser.

En av opplevelsene ble behørig dokumentert da Arne Ivar Jonassen og NRKs reporter Jan Henrik Ihlebæk tok på seg skiene og dro ut på ekspedisjon til Søndre Søster.

Turen handlet først og fremst om å oppfylle en gammel drøm.

Se hvordan ekspedisjonen artet seg, gjennom vanskelige passasjer og bratte heng på den forblåste utposten helt ytterst i Ytre Oslofjord, i videovinduet over!

Send inn tips

«Arkivskuffen» er en serie fra NRK Østfold med klipp fra TV-arkivet. Serien er inspirert av NRK Rogalands serie «Rogaland retro».

Har du tips til innslag du vil se i reprise; send en e-post til NRK Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.