NRK Meny
Normal

Iversen: – Deane bør se kampen på video

Brian Deane mente at Sarpsborg 08 hadde full kontroll mot Rosenborg på Lerkendal.

RBK - Sarpsborg 08
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Brian Deane mente at Sarpsborg 08 hadde total kontroll i den andre omgangen på Lerkendal og ga dommeren mye av skylda. Mens den tidligere Rosenborgspilleren og nå C-more eksperten Steffen Iversen mente at Sarpingene var tamme på Lerkendal.

–Jeg er skuffet over dommeren i dag. Jeg begynner å bli vant til det, siden vi er en liten klubb, men dette var ikke bra. Jeg syns vi har full kontroll på kampen i dag og burde fått med oss poeng,sier Deane til c-more.

Brian Deane

Sarpsborg 08s trener Brian Deane var skuffet etter kampen.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Den oppfatningen delte altså ikke c-more ekspert Steffen Iversen.

–Jeg tror at Brian Deane bør se kampen på video og vurdere på nytt,sa Iversen.

Steffen Iversen

Tidligere Rosenborgspiller Steffen Iversen.

Foto: Heiko Junge / Scanpix

–Sarpsborg ser bra ut helt til dem kommer over midtstreken. Deretter blir det for stillestående og for få bevegelser foran ballfører. Dem skaper ingen målsjanser og de prøver ikke engang å bruke bakrommet. Det blir for tamt, avsluttet Iversen.

Totalt viste tall fra statistikkleverandøren Opta at Sarpsborg gjennom oppgjøret leverte en avslutning på mål, mens tabellfirer RBK leverte fem i samme kategori.

Lovte hat-trick

Alexander Søderlund viste igjen solid målteft da han scoret begge Rosenborg-målene søndag kveld. Han var fornøyd med to mål, selvom han før kampen lovte hat-trick.

–Jeg håpet jo på et mål til, men jeg får være fornøyd med to. Vi vinner hvertfall en oppskriftsmessig seier,sier Søderlund.

Søderlunds to nettkjenninger mot Sarpsborg var angrepsspillerens fjerde og femte på tre seriekamper. Totalt står han bokført med 13 eliteseriescoringer.
Kveldens første satt i Sarpsborg-nettet etter en snau halvtime, mens kampen ble punktert med ti minutter igjen.


-Det var ikke min beste kamp i år, men jeg scorer i det minste
mål, sa Søderlund til C More etter kampslutt.

Begge scoringene var av det typiske goalgetter-slaget.Målet i første omgang kom etter et godt forarbeid av Pål Andre Helland, hvor Søderlund møtte ballen med foten. I annen omgang gjorde han det med hodet, da etter et hjørnespark fra Ole Selnæs.

Verken gjestene fra Sarpsborg eller trønderne vartet opp med et fyrverkeri av en fotballkamp søndag. Totalt viste tall fra statistikkleverandøren Opta at Sarpsborg gjennom oppgjøret leverte en avslutning på mål, mens tabellfirer RBK leverte fem i samme kategori.

Holder avstanden til kvalikplassen

Sarpsborg 08 ligger på 10. plass i Eliteserien etter kveldens runde. Av lagene som lå bak Sarpingene på tabellen var det bare Bodø/Glimt og Stabæk som vant denne runden. Sarpsborg 08 beholder dermed avstanden på fem poeng ned til Sogndal på kvalifiseringsplass.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vestbypasienter til Østfold

    Sykehuset Østfold blir nytt lokalsykehus for innbyggerne i Vestby kommune fra mai neste år, skriver sykehuset på sine nettsider. Kommunen samarbeider allerede med andre kommuner i Mosseregionen om blant annet legevakt og helsehus.

  • 150 000 til Tour of Norway

    Sykkelrittet Tour of Norway får 150.000 kroner av Sarpsborg kommune til neste års ritt. I utgangspunktet ba arrangøren om 500.000 kroner, men formannskapet bevilget kun 150.000. Praktisk bistand til gjennomføring av prosjektet fører til overtidsbetaling, skriver kommunen på sine hjemmesider.