NRK Meny
Normal

Dårlig start på Rally Argentina for Mads Østberg

Østberg er allerede ute av medaljekampen etter at hjulopphenget ble ødelagt på første prøve.

Mads Østberg, Rally Portugal
Foto: CITROEN RACING

– Uhellet skjedde vel 16km inn på første prøva, i en flat høyre sving som gikk over i ett lite hopp, skriver Østberg på sin nettside.

– Bilen slo veldig opp bak på det hoppet og vi landet med fronten først, før bilen vred seg mot venstre og ned i grøfta før hjula var i bakken. Egentlig skled jeg bortover på fangeren. Etter landinga i grøfta traff jeg en stein og ødela hjulopphenget på venstre side foran. Dermed var det ikke noe mer å gjøre annet enn å vente til i morgen.

Nå er hjulopphenget ødelagt, men teamet håper at skaden kan rettes opp til dag to i Argentina. Fire fartsprøver ble kjørt på fredagen, Jari-Matti Latvala leder sammenlagt foran Sébastien Ogier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Billigere å handle i Sverige

    Endringer i kronekursen har gjort det betydelig billigere å handle i Sverige de siste månedene, skriver E24.

    – Det er 5–6 prosent rabatt på valutakursen siden nyttår i tillegg til allerede lave priser. Nå blir det ekstra mye å spare på grensehandel og Sverige-turen, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 til nettstedet.

  • Sarpsborg innebandy-kvinner ute

    Sarpsborg tapte to kamper og spilte en uavgjort i helgens NM-sluttspill i innebandy. Dermed går de ikke til NM-semifinalen.