NRK Meny
Normal

Dansk spiller forsterker FFK

Brøndbys Daniel Wass er leid ut til FFK.

Pavel Nedved (til venstre) og Daniel Wass

Brøndbys Daniel Wass (til høyre) er utleid til FFK. Her i kamp mot Juventus's Pavel Nedved i en kamp på Brøndby stadion i juli 2008.

Foto: KHAN TARIQ MIKKEL / AP

Wass er 20 år gammel og har spilt 53 kamper for Brøndby, ifølge bold.dk .

Han har også spilt fem kamper for det danske U21-landslaget.

- Betrakes som stort talent

Wass spiller høyre back, men har vært tredjevalg bak Anders Randrup og Mikael Nilsson på denne plassen hos Brøndby.

– Vi har jobbet stenhardt den siste tiden for å få tak i spillere. Wass er en spiller med pondus. Han er offensiv og har bra fart. I tillegg skrytes det av hans ballferdigheter og løpskraft, sier FFK-trener Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no .

– Stort talent

– Wass var vårt førstevalg. Vi er glade for å ha lykkes med å få ham hit, sier Jonsson.

Men ifølge bold.dk er det store forventninger til Wass, og han betraktes som et stort talent.

– Han er en ung, dyktig spiller som allerede har fått mange førstelagskamper, og vi vurderer at han utvikler seg best med spilletid på høyest mulig nivå, sier sportsdirektør Anders Bjerregaard til Brøndbys hjemmeside .

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Alvorlig skadd etter fall

    Personen som ble skadet i et arbeidsuhell på Manstad kjøtt i dag tidlig betegnes som alvorlig skadd. Han ble flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse. Til NRK sier politiet at mannen falt ned i et seks meter dypt hull, og arbeidstilsynet er varslet.

  • Lisleby-brann var ikke påsatt

    Boligbrannen på Lisleby i Fredrikstad natt til søndag var ikke påsatt, det sier politiet til NRK. En kvinne i seksti-årene omkom i brannen, og sju personer ble sendt til legesjekk. Krimsjef ved Fredrikstad politistasjon, Rune Albertsen, forteller at mye tyder på at brannen startet med et stearinlys eller lignende.