NRK Meny
Normal

Danner supergruppe med Hank

Anders Odden fra Råde er med i Hank Von Helvetes nye band «Dr Midnight».

Anders Odden

Anders Odden

Hans-Erik Dyvik Husby - kjent som Hank Von Helvete - vender tilbake til rocken etter å ha gjort suksess blant annet som Cornelis Vreeswijk. Med seg på laget får han Anders Odden fra Råde.

Til VG sier Odden at han har stor tro på prosjektet, som lenge har vært en vel bevart hemmelighet.

Skal gjøre rocken stor og viktig

– Vi har holdt på i to år allerede, så det har vært mye jobbing i forhold til låtskriving, studioarbeid og planlegging. Grunntanken bak dette bandet er å gjøre rocken stor og viktig igjen: Dette bandet er ikke redde for å slå på alle stortrommene samtidig, sier Odden til avisen.

Bandet er et metallinspirert rockeband med en stabel av erfarne musikere:

- Denne ideen har vi skapt sammen, og det sitter ingen slu produsent bak og forteller oss hva vi skal gjøre. Vi tenker langsiktig: Dette handler ikke om noen få opptredener for å tjene penger. Vi kommer til å fortsette med dette så lenge vi kan. Forhåpentligvis i mange år fremover, sier han.

Kjente navn

I bandet finner man den svenske musikeren Tim Skold (43) fra Marilyn Mansons band, David Hausvik (33) fra Extol, Hans-Erik Dyvik Husby (38) fra Turboneger, Audun Stengel (32) fra Apotygma Berzerk og Anders Odden (33), som tidligere har spilt for Satyricon.

Odden har også erfaring fra band som Cadaver, Apoptygma Berzerk og Magenta.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: