NRK Meny
Normal

Comet venter på dommen

I løpet av tirsdagen falt brikkene på plass for Halden-klubben.

Comet-supportere

Comets supportere må vente litt til.. (Arkivfoto)

Foto: Halden Dagblad

Intense forhandlinger har foregått for å redde klubben i siste time.

Comet var den eneste av de ti klubbene i ishockeyens eliteserie som fikk beskjed fra forbundet om at de kommer til å miste klubblisensen.

Comet sliter med over seks millioner kroner i minus på budsjettet.

Forbundet har sagt at klubben mister lisensen til eliteseriespill dersom de ikke rydder opp i økonomien.

Intense møter

Klubben fikk en frist på 14 dager på å komme med en løsning. Til nå hadde de klart å skaffe til veie over fire millioner kroner. Men de siste to millionene har vært vanskelige å få på plass.

Nå har en ny investor sørget for at klubben har den finansieringen de trenger for å kunne levere en anke til forbundet.

– Vi har akkurat kommet i mål. Det betyr at vi har fått den gjeldsnedskrivelsen og finansieringen vi trenger for å tilfredstille forbundet.

Det sier markedssjef Lars-Erik Edvardsen. Han er på vei til forbundet for å levere anken.

– Det er veldig mange som har hjulpet oss, men den største bidragsyteren akkurat nå er ISS, som sprøyter inn nye midler i klubben.

Daglig leder i klubben, Egil Lund Pettersen, satt i møte natt til tirsdag for å komme i mål med avtalen som kan gi en løsning for klubben. Men han tør ikke være for optimistisk helt ennå.

– Jeg velger å ikke tro noe som helst, selv om jeg gjerne vil. Jeg må forholde meg til de faktaene som kommer. Nå er dette opp til andre.

– Det å vente i spenning er ikke noe behagelig. Men samtidig føler jeg at administrasjonen og styret har gjort alt som er mulig. Om dette ikke går, så er det i hvert fall ikke noe vi ikke har forsøkt.

Se video - Comet mister lisensen:

Video nsps_upload_2009_6_10_16_57_9_832.jpg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.

  • Etterlyser stjålet bil

    En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.