NRK Meny
Normal

Comet trenger et «mirakel»

Ishockeyklubben Comet trenger en halv million kroner før klokka tre i dag, hvis ikke er det over og ut.

Comet slått ut av NM
Foto: Espen Evensen / NRK

Det er bobestyrer Vigdis Brandstorp selv som må ta den tunge avgjørelsen hvis ikke noe uventet skulle skje før den tid.

På nåværende tidspunkt er det lite som tyder på at Comet får spille kamp i Halden Ishall til søndag, og da er en pengegave «fra oven» det eneste som kan redde klubben.

Bobestyrer tror det er helt urealistisk at det dukker opp så mye penger på så kort tid, men samtidig klamrer hun seg til håpet - i likhet med resten av hockeytilhengerne i Halden.

LES: - Hallproblemene ikke Comets skyld

Må sette strek

– Friske penger kan redde Comet fra konkurs - dersom Halden Ishall ikke åpnes for kamp i helgen. Vi trenger 500 000 kroner for å drive videre, sier Brandstorp til NRK.

Hun forteller at det er fire uker siden konkursboet ble åpnet og at tiden nå løper ut for hockeyklubben.

– Jeg som bobestyrer kan ikke drive videre og dermed ta på meg det personlige ansvaret. Klubben er avhengig av at det stilles kontanter til disposisjon, sier Brandstorp.

Hvis ikke, var gårsdagens kamp mot Stjernen den aller siste i rekken.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter på bergingsbil

    Vegtrafikksentralen øst melder at det er ventetid for bergingsbil som kan få bort et vogntog som stenger for Oslofjordtunnelen i retning Drøbak. Det er uvisst hvor lenge tunnelen blir stengt.

  • Oslofjordtunnelen stengt mot Drøbak

    Oslofjordtunnelen i Akerhus og Buskerud er stengt i retning mot Drøbak. Det pågår berging av en vogntog i tunnelen, melder Vegtrafikksentralen øst.