NRK Meny
Normal

Comet trenger et «mirakel»

Ishockeyklubben Comet trenger en halv million kroner før klokka tre i dag, hvis ikke er det over og ut.

Comet slått ut av NM
Foto: Espen Evensen / NRK

Det er bobestyrer Vigdis Brandstorp selv som må ta den tunge avgjørelsen hvis ikke noe uventet skulle skje før den tid.

På nåværende tidspunkt er det lite som tyder på at Comet får spille kamp i Halden Ishall til søndag, og da er en pengegave «fra oven» det eneste som kan redde klubben.

Bobestyrer tror det er helt urealistisk at det dukker opp så mye penger på så kort tid, men samtidig klamrer hun seg til håpet - i likhet med resten av hockeytilhengerne i Halden.

LES: - Hallproblemene ikke Comets skyld

Må sette strek

– Friske penger kan redde Comet fra konkurs - dersom Halden Ishall ikke åpnes for kamp i helgen. Vi trenger 500 000 kroner for å drive videre, sier Brandstorp til NRK.

Hun forteller at det er fire uker siden konkursboet ble åpnet og at tiden nå løper ut for hockeyklubben.

– Jeg som bobestyrer kan ikke drive videre og dermed ta på meg det personlige ansvaret. Klubben er avhengig av at det stilles kontanter til disposisjon, sier Brandstorp.

Hvis ikke, var gårsdagens kamp mot Stjernen den aller siste i rekken.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange til Sykehuset Østfold

    Sykehuset Østfold har i helgen hatt stor pågang av pasienter. Bare på akuttmottaket kom det over 90 pasienter på lørdag og 95 pasienter søndag. Noe som er langt over vanlig pågang i helgene som er rundt 70 pasienter om dagen.

  • Strid om trefelling

    Byantikvaren i Fredrikstad Vegard Lie mener det er et stort tap når en grunneier valgte å felle trær i et parkanlegg fra 1700-tallet. Trærne er ikke fredet og grunneier Alf Ulven sier han feller dem for å kunne bygge boliger i haven.

    Kniple gård
    Foto: Privat