NRK Meny
Normal

Comet henter tilbake Mattson

Comet sliter på bunnen av tabellen, og henter nå inn råsterke Andre Mattson som er klubbløs. En latvisk spiller, med fortid fra USA, skal prøvespille i helgen.

Comet, Halden
Foto: Halden Dagblad

De aller fleste Comet-fans husker Andre Mattsson fra fjorårets "superlag" i Halden.

Comet måtte av økonomiske årsaker rydde kraftig opp i stallen før årets sesong, og Mattsson var en av de gode spillerne Comet ikke hadde råd til å beholde.

På klubbens hjemmesider meldes det nå at Mattsson er på vei tilbake til Comet, og dermed får klubben en sterk back med erfaring fra svensk All-svenskan - spill.

Rydder blant utlendingene

Det er kun lov å ha sju spillere av utenlandsk opprinnelse i laget. Comet har blant annet på grunn av manglende prestasjoner og full utenlandskvote avsluttet sitt forhold til den finske forwarden Mikko Suvanto(32) som kom til klubben i fjor.

Han kan bli erstattet av den 21 år gamle forwarden Janis Purins. Latvieren på 1,90 meter og med 100 kilo tacklingsstyrke, har spilt for tre ulike klubber i USA og prøvespiller i dagene fremover for Comet, skriver Halden Arbeiderblad.

Svenske Jens Nyström er i ferd med å bli norsk statsborger og dermed er det plas til både Mattsson og Purins om de holder sportslig mål.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 22.55-nyhetene

    Bengt-Eigil Ruud gir deg nyhetene fra NRK Østfold klokken 22.55

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.